avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Absente nemotivate generate de neacceptarea ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Absente nemotivate generate de neacceptarea modificarii unilaterale a CIM

Mi s-a modificat unilateral CIM prin reducerea drastica a salariului si schimbarea din functie pe motive sindicale.Am contestat decizia si am refuyat sa ma prezint la noul post.Eram obligat sa ma prezint la munca daca nu am acceptat noile atributii?
Cel mai recent răspuns: ContSters161342 , utilizator 20:25, 20 Octombrie 2010
Eu consider ca trebuia sa va prezentati la noul loc de munca.Chiar daca un astfel de CIM este nul de drept,aceasta nulitate se pronunta de catre instanta .Art.57(7).Chiar si legalitatea dispozitiilor trebuie stabilita de instanta judecatoreasca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinta judecatoreasca rosu gheorghe rosu gheorghe Un angajat primeste o decizie de modificare unilaterala a clauzelor cim(locul muncii,felul muncii,diminuare salariu 40%)acesta avand si calitatea de lider de ... (vezi toată discuția)
Sentinta judecatoreasca rosu gheorghe rosu gheorghe Un angajat primeste o decizie de modificare unilaterala a clauzelor cim(locul muncii,felul muncii,diminuare salariu 40%)acesta avand si calitatea de lider de ... (vezi toată discuția)
Sanse in instanta rosu gheorghe rosu gheorghe Ce sanse are un angajat concediat ilegal ,si care a facut contestatie in instanta, sa castige daca a primit actele de concediere,a semnat si a facut toate ... (vezi toată discuția)