Buna ziua! Am urmatoarea speta: am un SA care este asociat unic intr-un SRL si este asociat impreuna cu ps fiz in alt SRL. Nelamurirea mea este, de cate ori se va face o modificare la SRL, cu toate ca exista AGA a SRL-ului care este semnata si stampilata si de reprezentantul legal al SA, mai am nevoie si de AGA de la SA pentru aceiasi operatiune?
Multumesc
Daca reprezentantul legal al SA-ului a fost mandat sa semneze hotararile SRL-ului prin actul constitutiv sau ulterior printr-o AGA, in limitele mandatului, poate sa o faca fara prezentarea hotararii AGA la SA la fiecare modificare a actului constitutiv.
am o hotarare aga de la SA prin care se aproba infiinatarea SRL-ului si X este imputernicit sa reprezinte legal SA in cadrul SRL. E suficient?
Credeti ca la registru imi cere si AGA de la SA?
Nu are relevanta faptul ca reprezentantul SA are calitatea de asociat in SRL. Cred ca e suficient, dar referentii de la registrul comertului sunt cei care va evalueaza actele. SUCCES!
Dar in cazul unui control, credeti ca e posibil sa-mi ceara?
In general controalele vin la SA, stiu ca la SRL nu prea se practica, dar prin absurd!
Va multumesc pentru raspunsuri! Numai bine!