avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... daca in pontaj apare cu 6 ore lucrate cum se ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

daca in pontaj apare cu 6 ore lucrate cum se completeaza declaratiile?

am o angajata care a renuntat la cei 2 ani pentru crestera copilului si a venit la servici.
ea lucreaza doar 6 ore pe zi (conform legii) si in pontaj este trecuta tot cu 6 ore.
intrebarea mea este: cum completez in declaratiile fiscale? program normal de 8 ore sau cu 6 ore. precizez ca nu i s-a modificat salariul
astept raspuns va rog;)
Cel mai recent răspuns: dgnConsulting , Contabil 10:47, 21 Octombrie 2010
Avand in vedere ca angajata beneficiaza de toate drepturile, ca si cum ar lucra 8 ore, trebuie sa apara tot cu 8 ore si in declaratii.
deci daca in declaratii completez normal inseamna ca si statul de salarii il calculez tot la 8 ore pentru zilele lucrate?
si atunci in pontaj o trec cu 6 ore dar restul actelor le completez ca si pana acum cu 8 ore?
Da, eu asa as proceda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent!! - problema ore lucrate vicsilron vicsilron Buna ziua, Apelez din nou la sfaturile dvs. Am urmatorul caz. Salariatii unei societati sunt incadrati cu contract de munca 8 ore/zi. Ei se prezinta in ... (vezi toată discuția)
Cim dali_c dali_c Buna ziua, Patronul vrea sa angajeze o persoana care sa lucreze in prima sapt. luni, miercuri, vineri, a doua, marti, joi,sambata, si tot asa, cu un salariu ... (vezi toată discuția)
Munca de noapte Vioreld Vioreld buna ziua. trebuie sa angajez un paznic, care va munci 12 cu 36 ore ( program de la 18-06). 1. in cim ii trec exact asa: 12 ore cu 36 pauza sau se trece ... (vezi toată discuția)