avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... spatiul de lucru pentru o persoana
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

spatiul de lucru pentru o persoana

Imi poate spune cineva, conform dreptului muncii cati metrii patrati sunt necesari unei persoane s-si desfasoare activitatea (intr-un birou cu calculator).

Multumesc
Cel mai recent răspuns: praetore , utilizator 17:58, 26 Ianuarie 2008
Nu am idee sa existe o astfel de reglementare#-o
stiu ca exista o directiva europeana care specifica la cati cm trebuie sa fie monitoarele de persoana...si ce cantitate in m3 de aer trebuie sa aiba minim camera...si ca trebuie sa aiba ventilatie corespunzatoare...pentru a elimina noxele din ventilatia sursei de la computer....teoretic directiva face parte din legislatia noastra...si mai erau niste directive tot asa care spuneau ca trebuie sa aiba unde sa stea jos :P nu poti sa il lasi in picioare :)) dar daca te gandesti la aia care stau in gherete ca paznici sau cei de la case de schimb valutar de 1m patrat :)) iti imaginezi ca e ok :P

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema hota, evacuare mirosuri horea77 horea77 Buna ziua! Am urmatorea problema. Noul vecin a plasat iesirea/teava evacuare a hotei de bucatarie pe spatele casei,iar mirosurile cand ei fac de mancare ... (vezi toată discuția)
Reglementarea calitatii mediului de lucru andrei_edu andrei_edu Buna, Din nefericire lucrez intr-un spatiu de birouri in care lipseste o ventilatie naturala precum si lumina naturala. Ventilatia artificiala lipseste ... (vezi toată discuția)
Entorsa in sediul unei firme m_33 m_33 Buna ziua, Ieri am trecut printr-un incident nefericit. Ma aflam in sediul unei cunoscute reprezentante auto din Bucuresti pentru a plati ceva legat de o ... (vezi toată discuția)