avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cum poate un cetatean turc sa isi ia viza pt romania?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cum poate un cetatean turc sa isi ia viza pt romania?

persoana in cauza este casatorit cu o romanca de 17-18 ani.urmeaza sa iasa la pensie si doreste sa se mute in romania.ce viza trebuie sa scoata si cum o poate obtine mai usor?cu invitatie poate rezolva ceva.
Cel mai recent răspuns: kadir , utilizator 07:15, 21 Octombrie 2010
Certificatul de casatorie trebuie inregistrat in RO. Apoi se depune un dosar la biroul/ oficiul pentru imigrari; cetateanul turc obtine rezidenta si poate intra in RO pe baza acestui act…

Cu invitatie nu prea… Invitatie de la cine? De la sotie? Ar fi cel putin ciudat…
invitatie din partea unei rude gen sora sau frate de al romancei.sau chiar sin partea mea fiind in postura de copil al romancei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis de sedere temporar azra28 azra28 Cu viza de tip C/VV, cu multiple intrari timp de 90 zile , data de Consulatul Romaniei la Istanbul, se poate aplica pentru permis de sedere temporar? E vorba ... (vezi toată discuția)
Permis de sedere in ro Damla Damla Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema. Am avut o relatie cu cetatean turc in urma careia am un copil. Copilul este recunoscut de tatal ... (vezi toată discuția)
Sunt disperata!ajutor!pt viza unui cetatean egiptean cu care vreau sa ma casatoresc in romania laraiva laraiva I s-a dat viza de aici,dar acolo i s-a cerut la ambasada un cont de 50 de euro pe zi,pt perioada ,,vizitei\'\'.Ma intreb cu furie de ce nu sunt reglementari ... (vezi toată discuția)