avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... referitor la impozitarea suplimentara a celor ce detin ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

referitor la impozitarea suplimentara a celor ce detin mai multe proprietati

daca senatorii au respins aceasta lege mai trebuie platite diferentele de majorare care au venit deja acasa si care trebuiesc achitate pana la 31.12.2010 ?
Cel mai recent răspuns: Magda Staicu , Consultant fiscal 22:34, 22 Octombrie 2010
eu zic sa asteptati cu plata pana in ultima zi posibil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Azi : oug 59 / 2010 - respinsa de senat SILVIA.S SILVIA.S Am fost silitoare mi-am platit si impozitele majorate pana la 30 sept a.c cf ac OUG !! Am efectuat aceasta operatiune tocmai pentru a beneficia de reducerea ... (vezi toată discuția)
Impozit suplimentar pe cladiri si majorarea impozitului pe masini Vivianaale Vivianaale Sunt abonata la newsletterul Avocatnet.ro si am primit un email legat de impozitul suplimetar pe cladiri si majorarea impozitului pe masini. Stau in ... (vezi toată discuția)
Firma de recuperare, creante cedate, credit ipotecar thtt thtt Buna ziua. In 2007, am cumparat impreuna cu sotul o casa, pentru care am dat 100000 euro avans si inca 110000 euro credit ipotecar de la BCR, pentru care am ... (vezi toată discuția)