Lucrez in sanatate
intr-o sectie de TBC unde abuzurile sefului de sectie intrece orice limita.personalul sectiei si asa putin la numar este folosit in interes personal , dus la munca in zilele libere sau chiar din timpul serviciului la cabana doctorului la ,smotru ,.iar toata lenjeria personala in cantitati industriale este spalata si calcata pe sectie de catre personal medical .care este amenintat cu concedierea in cazul in care ,sufla ceva, undeva,. lucram sub un stres infernal , se urla la personal , sub intimidare si santaj. ne este frica sa venim la serviciu sau sa spunem ceva . credeti-ne ca vedem foarte multe abuzuri si la adresa bolnavilor si la adresa personalului medical, dar trebuie sa tacem. ni s-a taiat sporul deTBC doar personalului medical si auxiliar . sefiilor nu. deci am pierdut 50% din sporul de TBC+ 25%+ naveta , ca suntem navetiste toate. am ajuns sa fim sclavi in Romania lui 2010. daca are cineva urechi sa auda. noi traim sub influenta fricii si a terorii incercand sa ne aparam bruma de salarii care ne-a mai ramas si locurile de munca care dupa vorba sefului de sectie; citez:, sa va multumiti ca aveti servici,.
:sorry:
:training:
Daca sunteti mai multi si puteti dovedi aceste lucruri(poate chiar este bine sa le imortalizati cumva)puteti formula plangere penala impotriva abuz in serviciu contra intereselor persoanelor.
Este bine ca plangerea sa o formulati cat mai multi si eventual la alte organe decat cele locale,unde este posibil sa aiba influenta.(Parchetul General)
De asemeni puteti formula toti sau o parte dintre dvs,sesizare si cate Directia Sanitara a Judetului si catre Ministerul Sanatatii.
In situatia in care,aspectele mentionate sunt sustinute si probate in conditiile legii,
aveti dreptul sa formulati plangere catre organele de cercetare,care in urma analizarii acestora vor dispune masuri legale
pe toate ne guverneaza frica.... dam din gura toate pe la colturi .... dar nu facem nimic ... probabil unele dintre noi ne vom lua talpasita spre alte hotare scarbite de tot ce am putut trai in toti acesti ani... in care s-au tolerat toate aceste abuzuri, care din pacate vor continua la infinit... pt. ca unii nu au scrupule ,:sorry: nici constiinta:sorry:
Nu trebuie neaparat sa plecati,daca aveti curaj si probe,pentru ca sunteti mai multi puteti sa reclamati situatia,pentru ca sunteti credibili.
Succes si curaj !