avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2007 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... directorii de spitale si folosirea banilor publici
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

directorii de spitale si folosirea banilor publici

de ce nu sunt verificati directorii de spitale?de exemplu ar putea fii verificat directorul spitalului de ftiziologie agigea,judetul constanta,acesta impreuna cu liderul de sindicat au transformat acest spital in gradina lor proprie,angajeaza si desfac contracte de munca dupa bunul lor plac.de cand a preluat conducerea spitalului au fost angajate adevarate clanur,de exemplu:sotia directorului este sef compartiment radiologie,dar cine a vazut-o prin spital desi ridica salariul plus spor de tbc de 95 la suta,salariu de merit ca sef de compartiment,etc,toata familia liderului de sindicat est eangajata in spital pe diferite functii ,mentionez ca acestia au fost angajati la o luna dupa ce au dat afara in jur de 8 fete.se poate verifica ce are in meniu dl director ca medic
de garda,in nici un caz nu va imaginati ca serveste orez sau cartofi,masinile personale ale dlui,ale liderului si ale sogferului angajat sun spalate in curtea spitalului pe banii publici,alimentarea cu combustibil si alimente pt uzul personal este facuta tot din banii publici,cand s-a angajat avea un trabant acest director,acumm din salariul de bugetar schimba masini si apartamente de zeci de mii de euro ca pe sosete,angajatii sunt terorizati,verificati cati dintre acestia au fost fortati sa-si dea demisia.in afara familiiilor celor doi(manager si lider de sindicat)in acest spital sunt angajate diferite alte familii:directorul economic cu sotul acestuia,soferul directoului cu sotia,fiul ,fiica,sefa magazionera cu sotul,etc.cine plateste curentul electric consumat de unii angajati dupa program,ca de ex dra statisticiana care sta non stop la birou folosind internetul in scopuri personale,,fratele liderului personalul tesa vin cand vor la munca si pleaca cand vor,de asemenea sunt multe persoane cu referate pt neindeplinirea sarcinilor de serviciu care lucreaza bineinteles in continuare,multe medicamente sunt scoase din farmacie pe nume de bolnav dar aceste a nu ajung la pacient.daca ar fii verificat acest spital in care intra foarte multi bani datorita profilului de tbc ,vor iesii la iveala multe mizerii si evaziuni fiscale,dar cum directorul si liderul se lauda sus si tare cu relatiile si pilele lor.............nimeni nu ia nici o masura
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 17:23, 15 Septembrie 2010
Cele arate de dvs,trebuiesc dovedite cu acte,martori si orice alte mijloace de proba,prevazute de lege.
Din cele relatate de dvs,rezulta ca este vorba despre o intreaga "mafie",iar increngaturile de rudenie sunt folosite in acoperirea savarsirii unor infractiuni.
Ar fi mai bine,daca pe langa dvs,ar mai fi si alte persoane care sa aiba curajul sa se adreseze in scris,nu organelor locale,unde probabil ca toti acestia se vor sprijini reciproc si unde probabil au relatii.
Trebuie sa aveti probe in sprijinul aratarilor dvs si atunci sa formulati sesizare la DNA ,in care sa aratati ca datorita relatiilor celor despre care faceti vorbire,cauza trebuie cercetata de alte organe decat cele locale,unde acestia se presupune ca au influenta
Ultima modificare: Miercuri, 15 Septembrie 2010
Radu Gabrian, Mediator
am facut sesizari si la consiliul judetean pe situl dlui constantinescu,dar nu am primit nici un raspuns.colegele care au ramas angajate nu vor spune nimic de frica,in schimb cele care au fost fortate sa isi dea demisia..........
Nu stiu daca este vorba de N.Constantinescu,care ,din punctul meu de vedere,nu poate fi considerat de incredere,dar totusi ,cred eu,ca daca puteti dovedi cele aratate aveti posibilitatea sa va adresati DNA-ului,iar daca mai exista si alte persoane care pot confirma cele arate de dvs sau care ar dori sa fie alaturi de dvs.in acest demers,ar fi cu atat mai bine.
Consider eu ca orice persoana politica nu poate fi de incredere,iar presedintii CJ-urilor,de cele mai multe ori,nu sunt departe de cele petrecute.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incompatibilitatea prin cumul de functii cozmadoina cozmadoina buna , as dori sa stiu daca un lider de sindicat poate sa ocupe functia de asistent sef de sectie la o unitate medicala? (vezi toată discuția)
Conflicte de munca octavia922009 octavia922009 Buna ziua domnule avocat .Doresc sa stiu daca exista notat prin articol de lege urmatoarele. Mi s-a desfacut contractul de munca cu indisciplina . Sint ... (vezi toată discuția)
Spor urgență Roșu Mariana Roșu Mariana Buna ziua. Lucrez ca asistent medical în Laboratorul de Radiologie și imagistică medicală al unui spital de urgenta județean . Când sunt tura 2,tura 3 ... (vezi toată discuția)