avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... restituire taxa de poluare - fara raspuns de la finante
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

restituire taxa de poluare - fara raspuns de la finante

Buna seara,

Am vrut sa incep procedura de restituire a taxei de poluare insa facand procedura prealabila nu mi s-a dat niciun raspuns de la finante si au trecut 30 de zile.
In aceasta situatie ce as putea sa fac fara raspuns, as putea depune cererea la instanta?
Cel mai recent răspuns: Pilu , utilizator 00:19, 23 Octombrie 2010
Da.
Da, va puteti adresa instantei de judecata
Multumesc, dar atunci ce anume solicit, avand in vedere ca chitanta de plata nu este un act administrativ.
solicitati obligarea paratei de catre instanta sa va raspunda.
Solicitati obligarea paratei sa va restituie suma de...reprezentand taxa...
AFP avea obligatia sa va raspundea in 30 zile faceti dovada ca ati inregistrat cererea la AFP.

Alte discuții în legătură

actiune pentru restituire taxa poluare abby abby Am solicitat AFP restituirea taxei auto platita in decembrie 2010. Raspuns negativ . Am o nelamurire .Acum la instanta ce trebuie sa cer ?Cate capete de ... (vezi toată discuția)
Taxa de poluare Andreea Istrate Andreea Istrate In baza legii contenciosului administrativ este necesar sa se formuleze o cerere prealabila adresata administratiei finantelor publice, prin care sa se ... (vezi toată discuția)
Taxa poluare, obligatia de a face, procedura prealabila? MoniMi MoniMi In cazul in care se solicita instantei obligarea la inmatricularea masinii fara taxa pe poluare, mai este necesara parcurgerea procedurii prealabile? Dupa ... (vezi toată discuția)