avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1257 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... drepturi minor roman in spania
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

drepturi minor roman in spania

Buna seara,

Am adus-o in Spania pe fiica noastra minora (7 luni).Eu lucrez aici.Vroiam sa stiu,are cineva idee daca ea are dreptul la alocatie aici?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 23:44, 20 Octombrie 2010
Daca incasati alocatia si in tara are dreptul la diferenta dintre alocatia din Spania si cea din tara, in caz contrar are dreptul la alcatia stabilita de statul spaniol, potrivit regulamentului UE 1408/2004.
Conditia este sa lucrati legal pe teritoriul acelui stat.
Ultima modificare: Miercuri, 20 Octombrie 2010
Mihaela Nevoie, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie copil nascut in spania segovia_48 segovia_48 Ce drepturi are un copil nascut la Madrid in anul 2006?- nationalitate roman. Copilul are certificat de nastere romanesc si numar de identificare de cetatean ... (vezi toată discuția)
Contributii platite in alte tari; pensie comunitara lore79 lore79 buna seara.in urma cu 2 ani am lucrat in italia cu carte de munca{un an}ceea ce inseamna ca am contribuit la fondul de pensii de acolo.Intrebarea mea este,unde ... (vezi toată discuția)
Alocatie europeana ii bea1980 bea1980 Imi cer scuze pentru plagierea titlului,am citit un alt mesaj si vroiam cateva lamuriri;in cazul in care eu locuiesc impreuna cu copilul in Spania pot solicita ... (vezi toată discuția)