:(buna seara,sunt fica,painti mei au divortat de comun acord in martie 2010 scurt si repede, au in comun un apartament de 3 camere,au urmat multe conflicte dupa divort:( mama mea a mai stat in casa cu noi inca doua luni pline de scandal din partea ei,in mai a plecat (luand si toate actele apartamentului fara a sti tata) mie mi.a spus ca la un barbat care l.a gasit (subliniez ca eu mai am o sora iar eu cu mama nu ne.am inteles niciodata).Tata nu vroia sa vanda apartamentul vrand sa ne lase pe noi (copii majori fiind)in apartament,mama nu a fost de acord si nici sora mea ,intr.o zi tata primeste o citatie in care este chiemat la tribunal pt partaj cerand ca pana la finalizarea partajului sa.i fie atribuit apartamentul urmand sa.i dea paratului drept sulta suma .etc.Motivele scrise fiind unele banale ex:,,datorita lipsei de posibilitati materiale am locuit impreuna cu acesta in apartament...pana la inceputul luni mai 2010,cand am fost obligata sa.mi gasesc o casa cu chirie si sa plec de acasa pt ca paratul a devenit foarte agresiv,viata fiindu.mi pusa in pericol",subliniez ca nimic din ce a declarat nu este adevarat,pt ca este exact invers,ia a fost isterica ,agresiva (pana la punctul de ai da in cap lui tata cu toporul noroc ca am ajuns eu de la munca),amenintari,spunea mereu ca noi vrem sa.i punem otrava in mancare,jignirii....:(etc. De o luna tata a dat anunt in ziar vanzarea apartamentului spunandui si ei.El vrea sa faca intabularea si tot ce trebuie dar nu poate pt ca i s.au luat actele,iar mama nu vrea sai inapoieze deoarece il acuza ca vrea sa faca ,,jmecheri".ce trebuie facut in acest caz pt ca mama insista sa.i dam jumatate din cat valoreaza apart. daca nu ne vedem la tribunal.Credeti.ma ca m.am saturat de acest conflict va rog frumos sa ma sfatuiti ce ar trebui sa faca tata.Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns:
Radu Gabrian , Mediator
00:24, 5 Noiembrie 2010