avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării oferte factoring...cum pot obtine oferte pentru a le ...
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

oferte factoring...cum pot obtine oferte pentru a le putea compara

suntem interesati de un contract de factoring dar nu prea avem oferte de la banci pentru a le putea compara. Cine stie cu putem obtine aceste oferte. Mutumim.
Cel mai recent răspuns: ContSters145137 , utilizator 20:05, 21 Octombrie 2010
De obicei bancile fac oferte personalizare clientilor, in functie se un scoring obtinut in urma analizei situatiei fianciar contabile a firmei.
Personal, eu nu va sfatuiesc la acesta metoda de creditare deoarece percepe costuri foarte mari.
Bafta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Banca ma obliga sa-mi instalez telefon fix ca sa-mi ia dosarul de credit Bubinubi Bubinubi Buna seara, Conform listei documentelor necesare pentru obtinerea unui credit de investitii imobiliare in cadrul programului ?PRIMA CASA?, banca imi cere cea ... (vezi toată discuția)
Factoring nico_mirea nico_mirea Factoringul este la ora actuala, un subiect la moda. Se vorbeste despre cesiunea de creante, dar in special pentru facturile cu un anumit termen de plata, unii ... (vezi toată discuția)
Incalcare contract sau nu? sarius sarius Acum cateva zile in urma unei facturi neplatite pe care oricum intentionam sa o platesc in momentul in care ajungeam in tara am primit un mesaj de la telekom ... (vezi toată discuția)