avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 990 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... contract orange
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

contract orange

un vecin de al meu,disperat ma rugat sa va intreb urmatoarele:este intr-o situatie deplorabila financiara,probleme grave in familie si este in imposibilitate de plata totala.in 2006 a facut un abonament la orange ,apoi nu a mai platit,iar acum un detectiv il ameninta in fiecare zi ca daca nu plateste il va da in judecata si va avea grave probleme,fiind vorba de suma de o mie ron sau daca il da in judecata de 3200ron.este si foarte bolnav si de cate ori este sunat i se face rau.a vb cu respectivul si a spus ca doar din ianuarie poate plati.intreaba ce i se poate intampla?ii este teama.va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters7431 , utilizator 18:10, 21 Octombrie 2010
Cand apoi nu a mai platit? Poate s-a prescris datoria daca au trecut 3 ani de la dreptul la actiune...
nu a mai platit de trei ani,insa dl.detectiv ii spune trebuie sa plateasca altfel va avea probleme.poate pati cv?de ce il suna acel detectiv?multumesc mult.
Daca au trecut 3 ani si nu a primit nici o somatie(SI AICI AS DORI SA PUN ACCENT - A NU SE CONFUNDA SOMATIA/NOTIFICAREA/HARTIA IGIENICA, CI SOMATIA ACTUL IN CARE CREDITORUL DOVEDESTE STARUINTA MATERIALIZATA IN A-SI RECUPERA DEBITUL, CU ALTE CUVINTE DOVADA DE INCEPERE A EXECUTARII), atunci s-a prescris dreptul la actiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eos ksi MayaDora MayaDora Buna ziua ! Ajutati-ma va rog cu un raspun la o problema. am primit un plic de la eos ksi in care sunt instiintata ca le datorez suma se 750 de ron. am sunat ... (vezi toată discuția)
Neplata factura, acum dat in judecata Nick1992 Nick1992 Acum 3 ani jumate am semnat un contract ptr abonament cu telefon la Orange. Dupa cateva luni am plecat in strainatate si am renuntat la plati. De curand am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am avut un abonament la orange acum aproximativ 7 ... MariamMiko MariamMiko Buna ziua, am avut un abonament la Orange acum aproximativ 7 ani, până acum nu am primit nici un mesaj, nimic și acum mi-a venit scrisoare prin posta de la ... (vezi toată discuția)