avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... fundatie
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

fundatie

Buna ziua! Pot fundatille sa isi infiinteze sucursale? Cum as putea functiona si la alt sediu decat cel din actele de infiintare, fara sa schimb sediul. Ma intereeaza sa am un punct de lucru sau o alta forma de functionare, fara personalitate juridica distincta.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Marcel Mihalache , Avocat 15:49, 21 Octombrie 2010
Cititi OG 26/2000 despre asociatii si fundatii.
Art. 18.
(1) Fundatia isi poate constitui filiale, ca structuri teritoriale, pe baza hotararii autentificate a consiliului director, prin care le este alocat cate un patrimoniu.
(2) Filiala este condusa de un consiliu director propriu, alcatuit din cel putin 3 membri.
(3) Dispozitiile art. 13 alin. (2) si (4) se aplica in mod corespunzator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mutarea fundatiei gianis gianis Am si eu ceva nelamuriri cu privire la cum trebuie procedat la mutarea sediului unei fundatii dintr-un judet in altul, ce patrimoniu ii este necesar?... Este ... (vezi toată discuția)
Infiintare sucursala fundatie alexrac alexrac Buna ziua Vrem sa infiintam o sucursala/sediu secundar, fara pers juridica ( termenul de ''sediu secundar'' e recomandat de cei de la Administratia financiara ... (vezi toată discuția)
Cuantum patrimoniu filiala fundatie alnajar alnajar Buna tuturor, Stie cineva care este cuantumul patrimoniului alocat unei filiale a unei fundatii? Cum se calculeaza?Este o suma fixa? Am cautat un rasp. in ... (vezi toată discuția)