Am si eu ceva nelamuriri cu privire la cum trebuie procedat la mutarea sediului unei fundatii dintr-un judet in altul, ce patrimoniu ii este necesar?... Este un fel de punct de lucru cu personalitate juridica proprie si ii trebuie patrimoniu ca la infiintare?
Va multumesc
Fundaţia îşi poate constitui filiale, ca structuri teritoriale, pe baza hotărârii consiliului director, prin care le este alocat patrimoniul.
Filiala este condusă de un consiliu director propriu, alcătuit din cel puţin 3 membri.
Da ok
Dar asa indeplineste criterii pentru programe pe transfrontalier? Ca trebuie sa fie in judet de granita sediul...
Nu cumva trebuie tranferat cumva?
Beneficiari ai programului transfrontalier pot fi autorităţile locale şi regionale, organizaţiile non-guvernamentale, universităţile, institutele de cercetare.
Nu cred ca pentru a beneficia de un astfel de program este nevoie sa aveti sediul intr-un judet de la granita tarii.
Din informatiile mele imi trebuie, problema era ca eu vreau sa fac transfer ca sa am vechimea.
daca fac punct de lucru nu-mi ai in considerare vechimea
Atunci trebuie sa fie alocat un patrimoniu ... OG nr.26/2000 nu prevede care este valoarea acestui patrimoniu ... Consider ca nu este necesar ca patrimoniul filialei sã aibã acelasi cuantum cu al fundatiei, însã trebuie sã fie suficient pentru realizarea obiectului de activitate.