avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 551 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... probe audio
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

probe audio

convorbirile telefonice inregistrate cu propriul tel mobil pof fi acceptate ca probe in instanta?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 01:09, 22 Octombrie 2010
Nu, nu sunt acceptate.Puteti insa folosi proba testimoniala-martori directi care au constat personal anumite aspecte cat si indirecti care cunosc continutul acelor convorbiri de la dvs.;)
Depinde de mai multe lucruri.
Daca instanta vrea sa dovediti ceva le accepta.
Daca instanta nu vrea sa dovediti nu le accepta.
Cam asta ar fi...

Daca este important pt dvs. insa se pot gasi si solutii ca instanta sa le accepte si daca nu vrea sa dovediti...

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ascultare telefon? roberthrescu roberthrescu Buna, am si eu o intrebare. Ascultarile telefonice pot fi proba intr-un dosar ? (Unui prieten i se asculta telefonu...,din acele ascultari a ajuns acuzat ... (vezi toată discuția)
Convorbiri telefonice nicks nicks Buna ziua, Este legal sa inregistrez propriile convorbiri telefonice? Va multumesc, Nicu (vezi toată discuția)
Sunt toate convorbirile telefonice inregistrate? masterand07 masterand07 Curiozitatea mea se refera la situatia tuturor convorbirilor telefonice. Sunt ele inregistrate in vreun mod? De exemplu, daca intr-o convorbire telefonica s-a ... (vezi toată discuția)