avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Aprobare asociatie de locatari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Aprobare asociatie de locatari

Am si eu cateva intrebari,as fi recunoscator sa ma ajutati cu raspunsuri.
Am inchiriat un spatiu comercial,in care doresc sa deschid un bar non-stop,cu mese de biliard si aparate de jocuri de noroc.
Asociatia de locatari nu este de acord ca eu sa funcionez acolo?
Se poate face ceva?
Daca mai aveti nevoie de data suplimentare va rog sa imi scrieti .
Cel mai recent răspuns: dimavirgil , utilizator 21:26, 22 Octombrie 2010
Daca proprietarul spatiului este asociatia de proprietari ,aceasta are dreptul legal sa accepte ,sau nu un anumit obiect de activitate,care in opinia sa poate aduce prejudicii interesului general al proprietarilor
Probabil ca este un spatiu la parterul unui bloc de locuinte si activitatea ce intentionati sa o desfasurati o sa produca zgomot "non stop", cum spuneti dumneavoastra.
Incercati sa convingeti asociatia prin prezentarea unui proiect, a unei solutii de izolarea impotriva zgomotelor a peretilor spatiului respectiv.
Oferiti-le printr-o conventie o suma de bani initial si apoi lunar, pentru intretinerea si reparatiile din asociatie. Sau oferiti-va sa faceti dv o lucrare de care asociatia are vnevoie acum. Oricum vorbiti cu presedintele asociatiei si poate gasiti impreuna cu cei din comitet o solutie.
Am inteles,dar daca nu vor in nici un fel?
Care ar fi varianta/variantele pentru a obtine autorizatie de functionare?
Poate va ajuta si proprietarul spatiului.
Ce activitate, ce profil a avut firma care a functionat in acest spatiu inaintea dumneavoastra?
Nu vor nici macar sa auda...inainte era ca activitate principala bar.
Este adevarat ca ii pot ataca in instanta pentru un abuz grav de drept?Ce dovezi trebuie sa aduc pentru a castiga procesul si astfel sa funcionez legal?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. de curând s-a deschis o sala de jocuri cu program ... Jeasminne Jeasminne Bună ziua. De curând s-a deschis o sala de jocuri cu program non-stop sub apartamentul meu, ceea ce duce la lipsa linistii și gălăgie în mod constant, ... (vezi toată discuția)
Acord asociatie proprietari pentru functionare magazin la parterul blocului mirela_v mirela_v Buna ziua. Sunt presedinta unei asociatii de proprietari. Parterul blocului este prevazut, din constructie, cu magazin la parter. Proprietarul spatiului s-a ... (vezi toată discuția)
Schimbare activitate spațiu comercial parterul blocului M@r1us M@r1us Bună ziua, vă cer sfatul cu privire la următoarea problemă. Până în luna Februarie 2020, la parterul blocului a funcționat un magazin alimentar, blocul ... (vezi toată discuția)