Am si eu cateva intrebari,as fi recunoscator sa ma ajutati cu raspunsuri.
Am inchiriat un spatiu comercial,in care doresc sa deschid un bar non-stop,cu mese de biliard si aparate de jocuri de noroc.
Asociatia de locatari nu este de acord ca eu sa funcionez acolo?
Se poate face ceva?
Daca mai aveti nevoie de data suplimentare va rog sa imi scrieti .
Daca proprietarul spatiului este asociatia de proprietari ,aceasta are dreptul legal sa accepte ,sau nu un anumit obiect de activitate,care in opinia sa poate aduce prejudicii interesului general al proprietarilor
Probabil ca este un spatiu la parterul unui bloc de locuinte si activitatea ce intentionati sa o desfasurati o sa produca zgomot "non stop", cum spuneti dumneavoastra.
Incercati sa convingeti asociatia prin prezentarea unui proiect, a unei solutii de izolarea impotriva zgomotelor a peretilor spatiului respectiv.
Oferiti-le printr-o conventie o suma de bani initial si apoi lunar, pentru intretinerea si reparatiile din asociatie. Sau oferiti-va sa faceti dv o lucrare de care asociatia are vnevoie acum. Oricum vorbiti cu presedintele asociatiei si poate gasiti impreuna cu cei din comitet o solutie.
Nu vor nici macar sa auda...inainte era ca activitate principala bar.
Este adevarat ca ii pot ataca in instanta pentru un abuz grav de drept?Ce dovezi trebuie sa aduc pentru a castiga procesul si astfel sa funcionez legal?