avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 320 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Articole cosmetice aduse din Anglia !
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Articole cosmetice aduse din Anglia !

Buna ziua . As dori sa-mi infiintez o societate comerciala in Romania cu produse cosmetice aduse din Anglia . Nu am avut niciodata de a face cu astfel de afaceri deci sunt ,,deocamdata'' un nepriceput in domeniu. As dori sa stiu ce fel de societate ar trebui sa-mi deschid,ce pasi sunt de urmat ca intr-un final sa-mi pot pune produsele la vanzare ! De asemenea as dori sa stiu ce fel de acte ar trebui sa detin in momentul cand introduc produsele in tara cat si T.V.A-ul ( cine il plateste) . Altfel spus,ce-mi trebuie sa pot incepe aceasta afacere ! Multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: Magda Staicu , Consultant fiscal 22:21, 21 Octombrie 2010
Buna seara
Laudabila dorinta dvs de informare :bow:
Din experienta va spun ca nu sunt multi cei care mai intai intreaba si apoi deschid o afacere .
Pentru o analiza serioasa, cum cred ca va doriti, ar fi optim sa luati legatura cu un practician care va poate da informatiile de care aveti nevoie iar pe baza acestor informatii sa faceti analiza : daca banii pe care ii am sa incep afacerea ii pun la banca , ce dobanda voi lua , fara sa fac nimic sau daca acei bani merita sa fie investiti intr-o afacere care imi va da cel putin un profit egal cu dobanda la acel depozit .
Pe forum se poate face o analiza , dar , tot din experienta, va spun ca nu ar fi cea de care aveti cu adevarat nevoie .
Pe un forum se pot analiza chestiuni punctuale , iar tema propusa de dvs este vasta .
Va doresc succes si .. va asteptam cu chestiuni punctuale .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislatia cu privire la revanzarea brandurilor ContSters219130 ContSters219130 Buna Ziua, Numele meu este Dan Geogrescu si dupa cum sugereaza si titlul am apelat la acest forum pentru a obtine mai multe informatii cu privire la ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma producere sapun natural Valeriano Valeriano Buna ziua. Intentionez sa-mi deschid o mica afacere si anume, produceea si comercializarea sapunului natural. Pentru aceasta as dori sa stiu care este ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa incep o afacere in domeniul turismului? 093 093 Buna ziua as dori sa stiu cum pot sa incep o afacere in domeniul turismului ? am o mostenire de familie si doresc sa fac o pensiune pentru ca am foarte multi ... (vezi toată discuția)