avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pierdere acte studii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pierdere acte studii

Am pierdut actele de studii in origina. Mi s-a eliberat duplicate . Se pot realiza copii legalizate dupa duplicate? Fara copii legalizate nu pot sa sustin gradele didactice in invatamant.. Astept raspuns.
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 23:05, 21 Octombrie 2010
daca acele copii pe care le detineti sunt si legalizate puteti sa solicitati la un notar public legalizarea actului respectiv. Ar mai fi o varianta, unde ati depus copiile legalizate , de acolo o d-na draguta v-ar putea sa va dea actul legalizat (original) pentru a face alte copii legalizate, apoi duceti ce ati luat de la d-na si pastrati neaparat o copie legalizata de pe care puteti oricand sa faceti o noua legalizare de act.
desigur, am fost si eu in aceeasi situatie
Duplicatul are valoare de act autentic , deci se pot face fara nici un fel de probleme copii legalizate dupa el!
B-)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am pierdut actul de proprietate al apartamentului kocs kocs Am pierdut actul de proprietate al apartamentului si totusi as vrea sa-l vand. Ce pot face in aceasta situatie? Mentionez ca am cartea funciara a acestuia. (vezi toată discuția)
Pot lua o copie de contract de vanzare cumparare de la notarul unde a avut loc semnarea contractului? izabella651 izabella651 acum cativa ani bunica mea a facut un contract de vanzare cumparare a unei case cu mama mea aceasta fiind casatorita. contractul este in posesia sotului ei .ei ... (vezi toată discuția)
Diploma bacalaureat pierduta malicatalin malicatalin Buna ziua, imi puteți spune ce pași pot pot urma din momentul in care constat ca am pierdut diploma de Bacalaureat? (vezi toată discuția)