avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... si daca se pronunta pe motiv de parasire de domiciliu, ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

si daca se pronunta pe motiv de parasire de domiciliu, ma afecteaza la partaj?

El vrea sa-i ramana toate bunuile mele dinaintea casatoriei precum si masina care este bun comun.
Imi afecteaza sentinta sansa de a-mi obtine partea justa?
Cel mai recent răspuns: ContSters165075 , utilizator 22:51, 21 Octombrie 2010
Nici vorba.
Partea justă se obţine indiferent cum se pronunţă divorţul.

Este absolut irelevant.

Alberto Kurtyan
Nu,bunurile dobandite inainte de casatorie sunt bunuri proprii si nu se impart.Daca se pronunta sentinta de divort ,indiferent daca din culpa comuna sau exclusiva ,aceasta nu influenteaza hotararea de partaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj cu fosta sotie ContSters255097 ContSters255097 Buna ziua! Sunt casatorita cu sotul meu de o luna si intentionam sa ne cumparam un apartament impreuna. Sotul a fost divortat in 2007, are impreuna cu fosta ... (vezi toată discuția)
Divort, drept la vizita, partaj camelot camelot sunt in divort cu sotia mea, dupa 11 ani, si avem impreuna o fetita de 8 ani. 1. doresc sa stiu in ce masura pot obtine dreptul la vizita la 2 saptamani, de ... (vezi toată discuția)
Bunuri inainte de casatorie vladut1 vladut1 Buna ziua! Spuneti-mi va rog bunurile inainte de casatorie se impart in cazul unui divort in cazul in care nu sa facut contract prenuptial? (vezi toată discuția)