Va salut.Ma numesc Ionut,am 25 de ani si sunt din galati.Vreau sa va intreb si eu ceva.In luna februarie 2008 am fost la sediul unei banci din Galati pentru eliberarea a doua carduri "Visa&Master Card"iar cand am ajuns la banca am fost instiintat de contractarea unui credit in luna iulie anul 2007 la sediul unei banci din Botosani dupa o saptamana am mai fost anuntat de alt credit,acum la alta banca din Botosani am facut intr-un sfarsit rost de copia dupa contractul incheiat la prima banca in care scria ca eu sunt sofer la o firma din comuna Flamanzi jud.Botosani si ca fac transport persoane.(tin sa mentionez ca nu posed permis auto nici o categorie) dupa care....in acelasi contract era atasat un buletin care a fost pierdut si declarat nul in 2003......in fine nu are rost sa mai zic cate nnereguli sunt in acel dosar.Am ajuns in instanta cu ei,la Iasi cu prima bancasi la Bucuresti cu a doua
Acum intrebare:
eu am cerut daune morale in instanta pot obtine?(tin sa mentionez faptu ca nu mai poat face nici-un imprumut la nici-o banca din Romania din pricina faptului ca am ajuns bagat in Biroul central de credit)
Multumesc
Ionut Paraschiv
Solicitati instantelor ca, in cazul admiterii actiunilor, sa dispuna si obligarea bancilor sa faca demersurile necesare pentru radierea incidentelor inscrise in baza de date a CRB si a biroului de credit.
Cu privire la daunele morale, doar instanta poate aprecia pe baza actelor din dosare.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
O intrebare
ionut22gl
Acum cateva zile am intrat in posesia unei hotarari de la judecatoria unde am un doar pe rol,am castigat numai ca eu am cerut cheltuielile de judecata care ... (vezi toată discuția)