avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită onorariu avocat - cheltuieli executare
Discuție deschisă în Executare silită

onorariu avocat - cheltuieli executare

In categoria cheltuieli de executare a fost inclus si onorariul avocatului partii adverse. E ceva daca nu vreau sa-l platesc? Nu mi se pare corect nici moral, nici legal, e problema creditorului ca si-a angajat avocat, sa-l plateasca din cheltuielile de judecata. Pe acestea da, inteleg sa le platesc, dar de ce si onorariul de avocat care nu are treaba cu cheltuielile de judecata????????/E BATAIE DE JOC!!!!!!! Plus ca mi se pare o suma prea mare: 500 ron la 1600 cheltuieli de judecata (ce s-au facut in 4 ani)!!!!!!!!!!!!!!!X-(X-(X-(X-(X-(#-o#-o#-o
Cel mai recent răspuns: Jurist TM , utilizator 09:13, 22 Octombrie 2010
In situatia in care instanta de judecata-suverana in solutionare a dispus oblkigarea dvs la plata obligatiilor inclusiv onorariu aparator ,legal ,va revine obligatia sa respectati si sa aplicati neconditionat masura dispusa
Neachitarea obligatiilor dispuse de instanta,pot conduce la executarea silita asupra bunurilor dvs mobile/imobile/conturi bancare/drepturi salariale
Fara suparare, dar este si legal si moral si corect sa platiti si onorariul avocatului.:D Si aceasta cheltuiala cu onorariul reprezinta, in fapt tot o cheltuiala da judecata.
Si dumneavoastra, daca ati fi castigat procesul in cauza, aveati dreptul la plata onorariului avocatului dumneavoastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Onorariu avocat exagerat olga2011 olga2011 am pierdut un proces civil pentru daune morale . partea adversa si-a stabilit un onorariu f mare de 6000 ron pe care trebuie sa-l platesc eu . Va ... (vezi toată discuția)
Plata avocati kalasnikov kalasnikov salut.am fost implicat intr-un accident.in caz ca victima necesita mai mult de 20 zile ingrijiri medicale conform certificatului medico-legal,se face ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata puse aiurea ContSters277537 ContSters277537 Buna seara, Am chemat in judecata asociatia de proprietari, si-au angajat avocat si acum, pe langa faptul ca eu platesc avocatul meu, mi-au trecut la ... (vezi toată discuția)