avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... un tata disperat
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

un tata disperat

buna ziua as avea o intrebare legat de divort! acum 4 ani m-am casatorit cu femeia visurilor mele probleme nu au fost avem o fetita de 3 anisori si sotia mea a plecat in germania inainte sa se termine postnatalul cu 2 luni, eu am stat cu fetita ! s-a intors a dat toti banii la sora-sa spunind ca-i datoreaza! S-a angajat inapoi la firma de la care a iesit in postnatal ,a lucrat 2 luni si plecat din nou in Germania ,s-a intors pe 1 septembrie si aspus ca banii osa-i primeasca pe card mai tarziu! Pe 1 octombrie a luat fata zicind ca merge la medic,toata ziua nu a raspuns la telefon,eu fiind foarte ingrijorat pentru fata cand s-a intors ne-am certat si i-am tras o palma!A sunat la 112 si a depus plangere si si-a luat lucrurile si aplecat cu fetita!De atunci nu ma lasa sa vad copilul deloc! A spus ca a bagat divortul! As avea sanse sa castig copilul si daca exista o posibilitate sa-mi pot vedea copilul pana se rezolva divortul?
Cel mai recent răspuns: Consilier juridic Dana Maxim , Mediator 09:24, 22 Octombrie 2010
De regula,daca nu exista situatii speciale,minorul se acorda mamei
Posibilitatea sa va vedeti copilul ,exista si in acest sens trebuie sa faceti dovada calitatilor de sot si de tata,sa comportati o discutie decenta si amiabila cu sotia
sau sa introduceti cerere reconventionala, solicitand si dvs. desfacerea casatoriei si incredintarea minorei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abandon familie de catre mama szabo1 szabo1 Buna seara! Am urgent nevoie de sfatul Dvoastra!! Sunt casatorit de opt ani si am o fetita de sapte anisori.Sotia a mers la munca in strainatate in august ... (vezi toată discuția)
Sotia m-a parasit teetw116 teetw116 Sotia a plecat la munca in Germania,de 2 de zile!Acolo a cunoscut mai multi barbati,dar momentan traieste cu un barbat mai in varsta cu 22 deani!Acum ,dupa 2 ... (vezi toată discuția)
Drepturile tatalui la separare ady_29 ady_29 Buna seara, Am problema cu care ma confrunt de cateva saptamani. Daca ma puteti ajuta v-as fi recunoscator. Ma numesc Ionel, am 35 ani, sunt casatorit de 10 ... (vezi toată discuția)