avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1065 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Plata contributii somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Plata contributii somaj

Buna dimineata!
Am si eu o problema... De la 1 noiembrie ar trebui sa intru in somaj, am toate hartiile gata de depus, numai ca... sefu' nu are bani pt a plati contributiile afrente lunii septembrie, pe 25.10.2010.
As putea plati doar contributia la somaj (angajat si angajator) pentru septembrie? Sau e obligatoriu sa fie platite toate?:(
Cel mai recent răspuns: cristina29 , utilizator 10:03, 22 Octombrie 2010
1. Vorbiti cu angajatorul sa faca ordinul de plata (OP) cu suma contributiei de somaj aferenta numai venitului dvs. (angajator + salariat) si sa scrie acolo: contributir somaj pentru luna IX, 2010, pentru salariata XZ, CNP...
2. Va duceti cu OP la banca (Trezorerie), platiti si aduceti inapoi exemplarele pentru angajator care va completa adeverinta dvs. pentru somaj.
Va multumesc foarte mult! :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa imi platesc singura contributia catre somaj? cristina velescu cristina velescu buna,pot sa imi platesc singura contributia catre somaj daca angajatorul nu a facut-o?sau cum l-as putea obliga pe angajator sa plateasca ?.mai beneficiez de ... (vezi toată discuția)
Adeverinta somaj perlutza perlutza Buna seara, am o intrebare referitoare la adeverinta de somaj. daca angajatorul nu stie sau a pierdut ordinele de plata cu care s-a achitat contributia ... (vezi toată discuția)
Imi pot plati individual contributiile angajatului? danyd2010 danyd2010 Se pot plati individual de catre un angajat contributiile acestuia la pensii, somaj, sanatate ? (vezi toată discuția)