avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... inainte de divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

inainte de divort

sotia a plecat cu fetita si nu ma lasa s-o vad si pe deasupra a scos si de la gradinita!ce pot face sa-mi pot vedea fetita ? cu ea nu se poate discuta fiind influentata de familia ei! va multumesc
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 09:59, 22 Octombrie 2010
buna ziua.
din pacate nu puteti face nimic, intrucat politia nu se amesteca ..
doar daca solicitati desfacerea casatoriei, puteti solicita in paralel printr-o ordonanta presedintiala drept de vizitare a minorului .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde sa ma adresez gradu39 gradu39 va rog sa ma sfatuiti ce sa fac an urma cu 3 saptamani sotia mea a plecat de acasa cu unul din cei doi copii fara sa stiu nimic de ea am fost la politie am ... (vezi toată discuția)
Mostenire in timpul casniciei rabeiaurel rabeiaurel Sunt inca casatorit (urmeaza a se pronunta divortul in urmatoarele luni) iar ex-sotia a intentat procedura de partaj. imobilul format din 762 mp si o casa la ... (vezi toată discuția)
Vizitarea minorilor in timpul divortului valylie valylie Buna ziua!!Sant in divort cu sotia mea ,avem 2 fetite impreuna de 7 si 8 ani.Cu toatea ca de cand am intentat divort am platit pensie alimentara cam cit ar ... (vezi toată discuția)