avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediul pentru cresterea copilului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediul pentru cresterea copilului

Intrand in acest concediu iti mai merge cartea de munca,se ia in considerare cumva?,sau cum se procedeaza atat in cazul mamelor cat si al tatilor.
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:29, 22 Octombrie 2010
freeelis:
O.K.! Asa este, ai dreptate. Nici eu nu stiu cum de am scris asa ceva.
Noroc ca greseala asta nu modifica raspunsul meu.
tudorvaleriu a scris:

freeelis:
O.K.! Asa este, ai dreptate. Nici eu nu stiu cum de am scris asa ceva.
Noroc ca greseala asta nu modifica raspunsul meu.

Probabil graba ... si eu am scris art.78 in loc de art.79 si m-ai corectat ... tot graba sau oboseala acumulata din timpul zilei ...:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime in munca bursucica bursucica Buna ziua! As dori sa stiu daca concediul de cresterea copilului este considerat vechime in munca in conditiile in care am fost angajata pe perioada ... (vezi toată discuția)
Somajul dupa concediu crestere copil gya_b_81 gya_b_81 Buna ziua, as avea o nelamurire referitor la stabilirea dreptului de somaj, respectiv daca se ia in considerare concediul de maternitate si concediul ... (vezi toată discuția)
As vrea sa stiu daca cei doi ani cat am stat in concediu pentru cresterea copilului se considera ani de vechime pentru pensie Liliana Soltuz Liliana Soltuz Buna ziua, As vrea sa stiu daca cei doi ani cat am stat in concediul pentru cresterea copilului se considera ani de vechime. Concediul de odihna sau medical ... (vezi toată discuția)