Marți, 15 aprilie, are loc evenimentul: Reges-Online - Care sunt noutățile și cum abordăm tranziția la noul registru de evidență a salariaților.Participă →
Mama mea are handicap grav. Pana de curand a fost ingrijita de un membru al familiei in timpul programului de lucru dar mai nou platim o doamna care sta cu ea si am dori sa-i facem carte de munca. Am inteles ca ar fi posibil asa ceva si ca toate taxele sunt suportate de catre stat.
Vroiam sa va intreb daca e adevarat si care ar fi procedura pentru intocmirea cartii de munca a insotitorului mamei mele.
Buna ziua !
Persoanele cu handicap grav au dreptul , conform certificatului de incadrare de handicap emis de organele abilitate , la beneficiul angajarii unei persoane ca asistent personal persoana cu handicap grav , cu contract individual de munca , la primaria domiciliului persoanei cu handicap , conform prevederilor legii nr. 448 / 2006 , privind protectia si promovarea drepturilor persoanelor cu handicap , cu modificările si completările ulterioare .