in anul 2005 am contractat un credit de la o sucursala BRD din Tg Mures. O buna perioada de timp am achitat ratele la timp. In cursul anului 2009 am avut unele probleme financiare, nu am mai platit ratele si banca mi-a trimis dosarul la Kruk societate de recuperari. intrebarea mea este: aceasta societate este legal infiintata, are dreptul sa-mi ceara banii fara un contract incheiat intre ei si mine ? Eu ce sa fac in aceasta situatie, sa continui plata la BRD sau in contul transmis de SC Kruk ?
Buna ziua !
Nu cunosc daca societatea la care faceti referire este legal infiintata insa este legal a se delega altor firme specializate recuperarea sumelor de bani , majoritatea bancilor procedand in acest fel ...
Avand in vedere ca dosarul de credit ( al dvs. ) a fost transferat firmei de recuperari ar trebui sa platiti acesteia sumele de bani .... discutati cu reprezentantii firmei de recuperari modalitatea de plata ....
Executare silita??
bob02008
Buna ziua, am luat un credit de nevoi personale in 13.03.2013, in valoare de 21 000 lei, nu am girat cu nimic, ulterior am ramas fara serviciu, am platit 1-2 ... (vezi toată discuția)
Banca
lungu nicolae
am luat credit de la europacreditbanc,dupa 10 luni in oras nu mai e filiala baniitrebuie depusi la bancomat,Nu putem sa cerem nici o informatie decit telefonic ... (vezi toată discuția)