avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Cat de \"legale\" sunt site-urile gen Forex?
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Cat de "legale" sunt site-urile gen Forex?

Buna ziua! Stie cineva daca pentru site-uri gen Forex/ tranzactii online exista vreo institutie, organizatie acreditata care sa le garanteze seriozitatea? Pana acum am auzit de foarte multe fraude care se produc impotriva nefericitilor care isi risca banii si nimeni nu am auzit sa ia vreo masura...
Cel mai recent răspuns: ionut12345 , utilizator 18:52, 25 Octombrie 2010
Nu cunosc activitatea firmei respective, cu toate ca reclamele lor (si al altora) ma bombardeaza si pe mine zilnic.
Eu i-as intreba DIRECT pe ei, care este organul /institutia care le supravegheaza activitatea. Nu va va ramane decat sa reflectati asupra raspunsului primit, eventual sa verificati veridicitatea.
Daca ar fi site roman, ar trebui sa aiba in spate o societate de brokeraj, avizata de CNVM. Nu e ilegal a oferi produsele financiare clientilor prin Internet.

Cele la care va referiti sunt site-uri cu sedii prin insulele Bermude /Cayman sau mai stiu eu ce. Va recomand sa cautati pe Google daca exista marturii privind bonitatea respectivelor site-uri (au platit banii castigati). Exista si site-uri mari cu sediul in SUA care sunt destul de corecte...

Oricum, Forex spre deosebire de bursa e joc cu suma nula si nu va recomand sa jucati (ca si la poker) pentru ca o sa pierdeti.
eu am trecut printr.o astfel de firma, am facut cunostiinta si cu "forex", majoritatea firmelor (daca nu toate) sunt doar filiale ale unur societati de afara.
Ce fac ei in general este sa ofere cursuri contra cost si iluzi.. daca bagi bani ii cam pierzi.
Multe depind de platforma de tranzactionare pe care o ofera, de spreed si de tipul in care va onoreaza comanda. (daca va intarzaie fie si o secunda poate conta f mult)
daca vreti faceti o incercare cu o suma mica, si daca va place platforma investiti bani. nu va amagiti cu conturile demo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Investitii bursa ironfx aurel00 aurel00 se poate actiona impotriva unui broker de investitii pe bursa, sau a celor care fac recrutarea de investitori? care sunt sansele de reusita, avand in vedere ca ... (vezi toată discuția)
Se poate intenta un proces împotriva unui asociat al unei firme de brokeraj doar pe baza conversațiilor facebook? johnny28xh johnny28xh (Timp de parcurs - 10 minute) Cuprins: Expunere Partea I: (furtul legal) Partea II ( informatii din interior) Partea III (descoperirea planului lor ... (vezi toată discuția)
Inselatorie firma de tranzactionare pe piata forex addi68 addi68 Acum 16 zile am primit un asa zis newsletter de la o firma care s-a dovedit ulterior a fi cu sediul in Cipru dar cu repreazentanta in Romania, adresa ... (vezi toată discuția)