avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1029 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

ash avea si eu o intrebare....de cat ori poate amana paratul un proces de divort?multumesc!
Depinde de la caz la caz, de motivele pe care le are si de indulgenta judecatorului.
Uzual, nu mai mult de doua ori, insa exista multe exceptii.
uzual, amanarile sunt multiple si din mai multe motive.Daca paratul are avocat, amanarile pot fi multiple si foarte bine argumentate pentru a putea fi admise...;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am o intrebare legata de dosarul de divort. 1.avocatul ... Petre_S Petre_S Buna ziua, Am o intrebare legata de dosarul de divort. 1.Avocatul celui parat care nu doreste divortul poate amana sedintele de divort cumva? sau daca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua cam cat dureaza un proces de divort in cazul in care ... carmen2011 carmen2011 Buna ziua Cam cat dureaza un proces de divort in cazul in care paratul nu este de acord cu divortul, un minor de aproape 14 ani, si partaj ..un apartament pe ... (vezi toată discuția)
Cate cereri de amanare se accepta intr-un proces??? LOPY LOPY S-a cerut o amanare pentru cauze medicale si la urmatorul termen s-a cerut amanare pentru ca ar avea un alt proces in alta localitate!!! S-au acceptat ambele ... (vezi toată discuția)