Buna ziua, am un card de credit la Cetelem, nu stiu daca e bine sa scriu firma, scuze, cu valoare de 18 milioane vechi si un alt card pe care am luat bunuri, la care mai am de platit 7 milioane vechi, nu am mai putu plati de 2 luni, luna aceasta am platit pe cel de 18 milioane, 50 de lei, atat am putut, in rest am platit la zi. M-au mai sunat si m-au luat la rost ca de ce nu am mai platit la zi, adica nu a fost bine ca pana acum am platit f. bine,. la timp. Sunt bugetar si eu si sotul, si dupa cum bine se stie oprirea "diminuarea boc" nu este numai de 25% si mai mult.
Azi m-au sunat la servici si "m-au amenintat", ca ma trimite in nu stiu ce birou, ca le-am dat adeverinat de salariat si imi pune oprire pe salariu.
Am si eu o intrebare. Imi poate opri tot salariul???? Au dreptul la asa ceva?
Titlu executoriu, adica hartie de la tribunal sau ceva de genul asta?
Deci imi poate retine 1/3 din salariu numai cu titlu executoriu?
Ma asteptam sa discutam, poate o rata mai mica, mai ales ca s-a vazut ca am platit la zi, poate vinde contractul la o firma de recuperare? Acestia imi cer toti banii?????
Executare
prima21vera
Buna ziua,
as avea si eu niste intrebari....mi-am facut un credit de nevoi personale prin anul 2004, am platit cam vreo 3-4 ani dupa care am avut probleme ... (vezi toată discuția)