avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Izolatie termica
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Izolatie termica

Buna ziua va rog sa-mi dati un sfat .La noi la bloc jumatate din locatari si-au izolat termic cu contract individual,am facut si eu un contract individual ca toti am dat avans jumatate suma dar pe mine ma tot amina de pe o zi pe alta ca au in alta parte de lucru si vin cind temina in contract scrie termen de executie 24de zile lucratoare au trecut 20de zile lucratoare.Ce pot sa fac daca ma amina si isi depasesc termenul care lau dat in contract?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:34, 22 Octombrie 2010
Dupa expirarea termenului puteti solicita rezilierea contractului, restituirea avansului eventuale daune in masura in care le veti dovedi.
Incercati mai intai procedura amiabila, iar daca nu merge actionati in instanta.
Imi trebuie un avocat sa fie de fata cind teziliez contractu daca nu ne intelegem pe cale amiabila?
Situatia nu prezinta complexitatea care sa necesite prezenta unui avocat
Daca in termenul legal,executantul nu isi asuma responsabilitatea concretizarii obiectului contractului,urmeaza sa il notificati cu termen concret,in interiorul caruia impuneti rezilierea contractului si restituirea avansului
In situatia in care constatati dezinteres/refuz.promovati actiiune in instanta,pentru a carei redactare se impune sa consultati specialist

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clauze contractuale amenajare apartament nerespectate OOvidiu OOvidiu Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu solutii pentru urmatoarea situatie: 1. Am inceput amenajarea unui apartament cu o firma de constructii in baza unui ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract si cerere restituire avans prestari servicii ralwel ralwel Buna ziua, Situatia mea sta in felul urmator: Am semnat un contract prestari servicii (realizare website) cu o firma din Alba, eu fiind persoana fizica. ... (vezi toată discuția)
Arenda neplatita TitusSD TitusSD Buna ziua, Doresc sa va cer un sfat, in limita posibilitatii dvs. : cu trei ani in urma am arendat unei firme individuala , 2, 25 ha de teren agricol. Acest ... (vezi toată discuția)