avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale acte pentru import
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

acte pentru import

Buna ziua, sper ca ma poate ajuta cineva, un prieten are o firma de prestari servicii si ar dori sa faca unele importuri, (nu de natura alimentara) asi vrea sa stiu ce acte si demersuri trebuie facute pentru a putea sa faca import pe firma.
Am inteles in principiu ca trebuie sa aiba un cod caen 5119!

Va multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Gabriel Iliescu , Consilier juridic 21:00, 22 Octombrie 2010
Trebuie 4619 - Intermedieri in comertul cu produse diverse. Intrati pe www.customs.ro Importuri din UE sau din afara UE?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare firma pt import placi de baza jocuri de noroc bubulina333 bubulina333 Buna seara, As dori sa stiu ce fel de firma si ce autorizatii imi trebuiesc pt a importa placi de baza pt jocuri de noroc,mentionez k nu vreau sa fac sala de ... (vezi toată discuția)
Caen pentru activitate de intermediere codrutabodea codrutabodea Buna ziua, Desfasor o activitate de intermediere: caut clienti pentru diferite firme, iar pentru aceasta activitate facturez un comision firmelor carora le-am ... (vezi toată discuția)
Buna seara! detin un srl cu codul caen 4619 pe firma este intermedieri ... andreeaoana andreeaoana Buna seara! Detin un SRL cu codul caen 4619 pe firma este intermedieri în comerțul cu produse diverse, sunt intermediar între firma mea si compania cu ... (vezi toată discuția)