avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... inalcarea legii privind incadrarea pe un post
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

inalcarea legii privind incadrarea pe un post

In urma unui concurs ( 14.10.2008 ) am fost declarata admisa pe postul de secretar al unui liceu si pentru ca la examen am obtinut o nota mare si aplicandu-se o formula, mi-a rezultat un salariu ce m-a plasat pe postul de secretar I.
La 01.01.2010 a fost emisa o decizie semnata de dir. liceului prin care am fost retrogradata pe functia de secretar debutant pe motivul ca nu as indeplini criteriul de vechime in specialitate pentru ocuparea functiei de secretar I.( Mentionez faptul ca in intervalul cuprins intre 01.11.2008 - data angajarii mele - si 01.01.2010 nu am avut nicio sanctiune ). Decizia si-a urmat cursul doar pana la atasarea ei la dosarul meu personal si consemnarea ei in carnetul meu de munca dar la contabilitate, unde se calculeaza salariile, aceasta decizie nu a ajuns eu fiind retribuita in continuare cu acelasi salariu ca la data angajarii mele.
Abia pe data de 21.10.2010 am aflat de existenta acestei decizii in mod accidental desi, din cate stiu eu, un exemplar al ei ar fi trebuit sa ajunga si la mine.
Va intreb ce pot face ca sa-mi pastrez aceleasi statut si aceleasi drepturi banesti de care am beneficiat pana acum ?
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 08:37, 23 Octombrie 2010
Contestati in instanta decizia , termenul curgand de la data aducerii la cunostinta acesteia.....semnati de primire cu data primirii mentionata expres .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retrogradare din functie melolontha melolontha in urma cu 7 zile am fost retrogradat din functie cu micsorare de salar pe motiv ca am plecat in concediu si nu mi-a pasat de problemele firmei .Carerea de ... (vezi toată discuția)
Retrogradare in reorganizare (rog raspuns urgent) PLiana PLiana Sunt Director de departament azi am fost chemata la Directiunea Generala si am fost anuntata ca voi fi retrogradata si in locul meu va veni un alt director ... (vezi toată discuția)
Sanctiune disciplinara str8 str8 buna. doresc sa stiu urmatoarele lucruri despre sanctiunea disciplinara \\"retrogradarea in functie\\": - in primul rand voi ataca in instanta decizia; - ... (vezi toată discuția)