avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... pfa - conditii: spalator auto
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

pfa - conditii: spalator auto

un individ fara pregatire profesionala (10 CLASE)si fara experinta (muncitor necalificat)poate sa-si deschida un pfa?ca obiect de activitate : spalatorie auto?
persoana fara studii si experinta, vrea un pfa pentru a face un contract cu o spalatorie auto care un doreste sa -i faca CMI si i-a propus acest contract pfa- srl
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Octombrie 2010
kathyalu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Popu , utilizator 13:40, 23 Octombrie 2010
@procmarci
Da, e drept am vazut mesajul editat doar nu si cel postat initial, scuze

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi legale alexarpad2003 alexarpad2003 Eu cu partenerul meu vreau sa deschidem o mica afacere pentru inceput. Vrem sa facem o firma cat mai mica dar sa avem drepturi legale amandoi ( 50 % - 50 % ) . ... (vezi toată discuția)
Pfa web design cineva2009 cineva2009 BUNA ZIUA AS VREA SA MI FAC PFA CU OBIECT DE ACTIVITATE WEB DESIGN. CARE AR FI ,CONCRET ,PASII DE URMAT , TAXELE SI IMPOZITELE CATRE STAT ? CAT COSTA IN ... (vezi toată discuția)
Unde ma adresez pentru infiintare pfa sau af? OleseaT OleseaT Buna ziua, Va rog sa ma ajutati: unde trebuie sa ma adresez pentru a-mi infiinta un PFA sau Asociatie familiala? (vezi toată discuția)