ASOCIATIA DE PROPIETARI DIN CARE FAC PARTE SI EU ARE 2 SCARII,SCARA 2 ARE CONTRACT DE FURNIZARE A ENERGIEI ELECTRICE PE SCARA, IAR SCARA 1 NU ARE.CE SE POATE FACE IN CAZUL CAND DIN 12 APARTAMENTE CATE SUNT PE SCARARESPECTIVA,6 PROPIETARI SUNT DE ACORD CU REDESCHIDEREA CONTRACTULUI DE FURNIZARE A ENERGIEI ELECTRICE SI 6 NU SUNT DE ACORD.
CE POATE FACE ADMINISTRATORUL IN ACEST CAZ,PENTRU CA UNII PROPIETARII DAU VINA PE EL CA NU SE IMPLICA IN REZOLVAREA ACESTEI SITUATII,POATE CERE REDESCHIDEREA CONTRACTULUI DE FURNIZARE A ENERGIEI ,FARA ACORDUL A 50+1 DIN VOTURI.VA MULTUMESC.
1-Rugam respectati regulamentul forumului si nu postati mesaje cu majuscule
2-Nu ati precizat motivul care a determinat i"inchiderea contractului de furnizare a energiei electrice pe scara"
Administratorul in calitatea de angajat al asociatiei de proprietari,nu detine limita de competenta sa ceara redeschiderea contractului de furnizare a energiei electrice.
Reprezentantul legal al asociatiei ,conform norme in vigoare este presedintele asociatiei de proprietari ,care in temeiul art 31 din L nr 230/2007 "reprezinta asociatia in derularea contractelor si isi asuma obligatii in numele acesteia "
Da,
In situatia in care procentajul este de 50% pentru si 50% impotriva, presedintele poate solicita redeschiderea. Votul deciziv apartine presedintelui.
Domnul Anghel,
Buna ziua, am inteles ca asociatia are contract de energie pe scara.
Acelasi lucru se vrea si la noi la bloc , furnizorul nu mai poate emite factura pentru fiecare consumator in parte,si de aceea vrea sa faca o singura factura cu asociatia pentru toti, rugamintea mea este daca puteti sa-mi dati si mie modelul de contract pe care asociatia dvs. il are pe fiecare scara.
Va multumesc!