avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... acte , probleme cu banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

acte , probleme cu banca

buna ziua , mam interesat la o banca daca putem accesa un credit daca sotu lucra in italia cu acte in regula ,au zis ca da, iam spus sotului doar ca trebuia sa fie pe perioada nedeterminata, el fiin atunci pe perioada determinata, iam spus sa o roage pe sefa lui de poate sai faca contract pe perioada nedeterminata, ea ia facut contract doar ca nu la inscris acolo la inspectoratul lor de munca , noi am facut toate hartiile pt banca am keltuit vreo 1000 de euro cu hartiile , mentionez ca in momentu de fata lucreaza acolo cu un contract ce il avea pana in 30 11 2010 inscris la INSP italia initiat in 17 august 2009 , si noi am crezut ca pe perioda nedeterminata, cei de la banca au descoperit ca nu e inscris cel facut in 28 iulie 2010 cel pe perioada nedeterminata, acum si noi , dar inca nu am primit banii de la banca , eu am o procura de la sotu sa semnez in numele lui pt credit , mie imi este frica acum sa mai iau banii, nici nu stiu daca ne mai dau ca mau lasat in aer, fara raspuns, putem fi acuzati de ceva in acest caz, plus ca saptamana asta au primit toti angajatii firmei cate o scrisoare unde -i anunta ca se inkide firma ,va multumesc
Cel mai recent răspuns: ruscrina77 , utilizator 18:01, 23 Octombrie 2010
Am si eu o intrebare .Unde ati solicitat creditul , in Italia sau in Romania ?
in romania
nu e un credit fara de care nu putem fi , nu cred ca merita sa riscam ceva, ma intereseaza daca putem fi noi atat sotul cat si eu ,[ eu avand procura sa semnez in numele lui ] ca am folosit acte false , daca da eu nu vreau sa iau banii, tin sa mentionez ca sotu kiar lucra cu acte in regula , si am crezut ca sefa lui ia facut pe bune contractu, cei drept ne-a mai dat ceva semnale mici ca umbla cu mismasuri da nu am luat in seama
Nu cred ca e cazul sa va faceti probleme. In general banca daca miroase ceva necurat refuza acordarea creditului si atat,
ok , multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Frauda Larisa adela Vasile Larisa adela Vasile am un priten care acum 3 ani a scos bani din banca pt o familie.el avea 19 ani nu lucrase niciodata si nu avea carte de munca ei iau facut una falsa au mers la ... (vezi toată discuția)
Prima casa 1 rambursare anticipata ContSters192354 ContSters192354 Am de un an de zile un credit prima casa si am ocazia sa rambursez acum anticipat o parte din credit. Luna trecuta cand m-am dus la banca (sucursala unde am ... (vezi toată discuția)
Credit cu ipoteca cosmyn6666 cosmyn6666 buna ziua! acum un an de zile am contractat un credit cu ipoteca la BRD in valoare de 38000 euro , apartamentul ipotecat este cel al parintilor mei...totul a ... (vezi toată discuția)