avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

Daca doi soti divorteaza, iar copilul ramane la mama, care sunt conditiile ca tatal sa nu-si poata vedea copilul? Trebuie sa fi fost violent, etc? Se poate cere in instanta acest lucru? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters165075 , utilizator 00:26, 24 Octombrie 2010
De principiu, oricum ar fi tatal, tot va avea drept sa-si vada copilul, daca doreste.
Nu exista aceasta posibilitate deorece nu este decazut din drepturile parintesti si in principiu legea ,codul familiei ii permite sa aiba legaturi personale cu minorul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copil minor - unul din parinti doreste sa plece definitiv din tara.. andei_c andei_c Buna ziua, As dori si stiu si eu cum este legislatia romana in cazul unui copil minor cand unul din parinti doreste sa-l ia si sa-si stabileasca domiciliul in ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara floricamaria floricamaria daca la divort cer pensie alimentara, pot cere si interdictia sotului de a vizita copilul pe motiv ca nu il intereseaza copilul ; stam separati de cand eram ... (vezi toată discuția)
Decadere din drepturi parintesti chitidaba chitidaba Sunt tata a unui copil incredintat mamei in urma divortului, apelat de ea pe capatul de cerere privitor la programul de vizita. Apelul este acum pe rol cu ... (vezi toată discuția)