avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... certificat casatorie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

certificat casatorie

sunt in prag de divort si sotul nu vrea sa imi dea certificatul de casatorie. pot solicita un duplicat? pot sa depun actele pt divort fara certificatul de casatorie?
Cel mai recent răspuns: Serban Tanase , Consultant asigurari 07:07, 24 Octombrie 2010
Solicitati Serviciului de Stare civila eliberarea unui duplicat al certificatului de casatorie.
certificatul de casatorie deja existent ramane valabil? pot sa invoc in cererea pt eliberarea unui nou certificat problema cu sotul sau doar pierderea certificatului?

multumesc frumos!!
Certificatul ramane valabil,dv. primiti o copie...invocati doar reaua posesie!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Duplicat certificat de casatorie popelena1 popelena1 In urma unui divort cum as putea intra in posesia duplicatului certificatului de casatorie. Fostul sot refuza sa imi dea originalul. (vezi toată discuția)
Cum divortez daca nu am bani? cosminprivat cosminprivat vreau sa divortez....... acum nu am servici ..nici un venit.,.avem un copil inpreuna, nu am nici certificatul de casatorie si nici un act pt ca sunt la sotie ... (vezi toată discuția)
Divort - certificat de casatorie claudiabv claudiabv Buna ziua , Vreau sa depun actele de divort , iar certificatul de casatorie in original este la sot si nu vrea sa mi-l dea . Va rog sa-mi spuneti ce pot sa ... (vezi toată discuția)