avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Perle, nestemate, bijuterii ... francutii
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Perle, nestemate, bijuterii ... francutii

Overheard in ... (in locul punctelor de suspensie urmeaza numele unui oras sau al unui loc) apoi urmeaza o lista de enormitati comice debitate de oameni in diferite situatii. Cutuma este ca acestor enormitati sa li se dea un titlu adecvat care sa sporeasca efectul comic. Unul din cele mai bune site-uri in acest domeniu este cel al unor liceeni din Zalau unde am intalnit cateva "frâncuţii" cu totul memorabile.
Pentru ca longum iter est per praecepta sed breve et eficax per exempla sa vedem cateva "frâncuţii"

Doi boschetari, pe messenger
...
Păstaie: ai sa-mi dai 2 milioane pana joi?
Dacian: nu..
Păstaie: cum adica nu?
Dacian: ii ca un fel de da, numa ca invers

Heavy Night
...
La ieşirea din bar..
Dacian: Pe aici se intră afară?

Oglinda, oglinjoara, cine-i mai glumet din tara?

Poliţiţist rutier, prin megafon: CJ-36-XXX, trage pe dreapta, că am impresia că tu te uiţi în oglindă doar când te barbiereşti.

s.a.m.d.
Dupa fiecare francutie urmeaza persoana care a "overheard/overseen" francutia.

Ati prins ideea, nu-i asa? Booon! Acum sa vedem ce gasim prin preajma.

Cum sa ramai casatorit daca intr-un act autentic, notarul scrie "vaduv" ? Ha? :weg:

In contract scrie vaduv si automat trebuia indeplinita deschiderea succesiunii.

Tara, tara, vrem notari ... cat mai multi si cat mai mari!

Contractul de vanzare cumparare are nulitate judiciara, fiind o intelegere amiabila intre parti in raport cu Notarul public.

Sa se fractioneze primesc, dar atunci sa nu se imparta nimic

un bun de speţa teren intravilan fracţionat în 1/1 părţi indivize curţi-construcţii, 1/1 părţi indivize livadă, 1/1 teren arabil

Haideti sa nu lasam sa se piarda astfel de perle!
Ultima modificare: Duminică, 24 Octombrie 2010
Adalbert Gabriel Gazdovici, Avocat
[...]unde se depune declaratia pentru Spalarea Banilor ?

Cum unde se depune?:slap: La orice spalatorie ecologica.:tooth:
Gabrielle Monique a scris:

[...]unde se depune declaratia pentru Spalarea Banilor ?

Cum unde se depune?:slap: La orice spalatorie ecologica.:tooth:

Sau poate la spalatoria auto sau la spalatoria de rufe din subsolul blocului.... Doamne, mare e gradina Ta!
Ultima modificare: Miercuri, 30 Noiembrie 2011
Cristina Alexandrescu, Contabil
A fi sau a nu fi...sot:">
Dupa douazecisicinci ani,am divortat,dar am ramas in continuare impreuna,ne-am impacat...Sotul meu a decedat acum...
Un cetatean suparat...

Subiect: Cine raspunde pentru un cetatean care a ramas blocat in lift?
Buna seara!
Acum doua zile, un prieten a ramas blocat in lift. Nu din cauza unei pene de curent, ci din cauza unei defectiuni suferita in timpul deplasarii. Prietenul meu sufera de atac de panica, deci cele aproape doua ore cat a stat in lift pana au venit pompierii sa il scoata au fost un calvar.

Se poate face vreo reclamatie undeva in acest sens? Sunt sanse ca sa primeasca prietenul meu despagubiri de pe urma aceasta? A pierdut si orele de la scoala de soferi din acest motiv dar mai ales sperietura l-a facut sa isi revina greu pe linia de plutire.

Multumesc!!

Culegere din seria unde dai si unde crapa...

I :Rugamintea mea era daca poate cineva sa-mi spuna cum sa fac o intampinare si o cerere reconventionala
R:va trebuie mai mult decat o simpla intampinare.. va trebuie si o cerere recoventionala

I:asi dori sa stiu daca inculpatul nu are niciun venit cum poate sa ma despagubeasca pe mine ca sotia decedatului ...
R:va face puscarie si i se va adauga la pedeapsa...

I: ( era vb de iesirea minorului din tara)Tatal copilului are un program de vizita pe care nu l-a respectat niciodata.
R: daca nu are program e vizita ...absolut nimic.

I:Conform dispozitiilor noului cod civil exista posibilitatea impartirii bunurilor comune in timpul casatoriei ?
R:Si pana la 1 octombrie,legea arata ca bunurile dobandite in timpul casatoriei reprezinta bunuri comune si se impart,in cazul divortului.

I:Am imprumutat un coleg cu o suma de bani, cum pot sa-mi recuperez banii, nu am incheiat cu el decat un inscris de mana..
R:Atata vreme cat acest imprumut s-a facut fara nici un inscris intre parti..

I: am cumparat un imobil prin programul prima casa. coplatitor la acea vreme era viitoarea mea sotie (inca nu eram casatoriti). Dupa casatorie ea poate fi trecuta ca si coproprietar in acte cu drepturi egale?
R:Daca este trecuta in contractul de credit si avand calitatea de coproprietar, atunci are aceleasi drepturi ca si dvs..

I: Ei nu sunt casatoriti, nu mai locuiesc impreuna de 2 ani pt ca el nu a fost capabil sa-si tina un job din cauza bauturii! i
R:Cel mai bine ar fi sa inainteze ea prima divortul impotriva lui –

I: Are 22 de ani si a nascut in urma cu 4 luni, nefiind casatorita cu tatal copilului.
R:Dati mai multe detalii,,cati ani are copilul?
:giggle:

Alte discuții în legătură

Vine, vine mos craciun! Valeriu TUDOR Valeriu TUDOR Codrii mari de brad rasuna De un cantec vechi, strabun. Ecoul ii canta-n struna: Vine, vine Mos Craciun! (vezi toată discuția)
Cerere urgentare finalizare dosar penal pentru alcool la volan dobrem13 dobrem13 Buna ziua, Acum un an jumate am fost prins conducand in stare de ebrietare, mi s-a intocmit dosar penal si mi s-a retinut permisul.La momentul respectiv am ... (vezi toată discuția)
Accident pe o proprietate privata, dureaza de aproape 4 ani, fara solutionare Danieldz Danieldz buna ziua, acum aproximativ 4 ani am avut un accident cu masina unui prieten, eram amandoi in masina, consumasem cateva beri, eram intr-o parcare a unui ... (vezi toată discuția)