avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Perle, nestemate, bijuterii ... francutii
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Perle, nestemate, bijuterii ... francutii

Overheard in ... (in locul punctelor de suspensie urmeaza numele unui oras sau al unui loc) apoi urmeaza o lista de enormitati comice debitate de oameni in diferite situatii. Cutuma este ca acestor enormitati sa li se dea un titlu adecvat care sa sporeasca efectul comic. Unul din cele mai bune site-uri in acest domeniu este cel al unor liceeni din Zalau unde am intalnit cateva "frâncuţii" cu totul memorabile.
Pentru ca longum iter est per praecepta sed breve et eficax per exempla sa vedem cateva "frâncuţii"

Doi boschetari, pe messenger
...
Păstaie: ai sa-mi dai 2 milioane pana joi?
Dacian: nu..
Păstaie: cum adica nu?
Dacian: ii ca un fel de da, numa ca invers

Heavy Night
...
La ieşirea din bar..
Dacian: Pe aici se intră afară?

Oglinda, oglinjoara, cine-i mai glumet din tara?

Poliţiţist rutier, prin megafon: CJ-36-XXX, trage pe dreapta, că am impresia că tu te uiţi în oglindă doar când te barbiereşti.

s.a.m.d.
Dupa fiecare francutie urmeaza persoana care a "overheard/overseen" francutia.

Ati prins ideea, nu-i asa? Booon! Acum sa vedem ce gasim prin preajma.

Cum sa ramai casatorit daca intr-un act autentic, notarul scrie "vaduv" ? Ha? :weg:

In contract scrie vaduv si automat trebuia indeplinita deschiderea succesiunii.

Tara, tara, vrem notari ... cat mai multi si cat mai mari!

Contractul de vanzare cumparare are nulitate judiciara, fiind o intelegere amiabila intre parti in raport cu Notarul public.

Sa se fractioneze primesc, dar atunci sa nu se imparta nimic

un bun de speţa teren intravilan fracţionat în 1/1 părţi indivize curţi-construcţii, 1/1 părţi indivize livadă, 1/1 teren arabil

Haideti sa nu lasam sa se piarda astfel de perle!
Ultima modificare: Duminică, 24 Octombrie 2010
Adalbert Gabriel Gazdovici, Avocat
obiectul actiunii?

...divort si partajul copilului
1.Fereste-ne doamne de "bataia ologului" , dar si de "sfaturile" juridice date de pe marginea santului si scrise in limba gimnastica !

eu in locul dumneavoastra m-as duce la victima si i-as propune o suma rezonabila (va ganditi dumneavostra cat) si daca refuza ii ziceti ca vindeti tot de pe numele dumneavostra ca sa nu aiba ce sa execute, ca va treceti salariu minium pe cartea de munca - iar proptirea nu poate sa fie mai mare de 2-3 mil so o sa isi recupere banii in cativa ani, iar daca va schimbati locurile de munca des, recupera si mai greu, si asta nu o sa va afecteze pe partea penala

Uneori Dumnezeu a fost atat de "zgarcit" !
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Ianuarie 2012
Radu Gabrian, Mediator
[...]avand o masina pe numele meu, dando la 1 prieten , a facut un accident, cineva va plati RCA-ul mai mare atat eu cat si cine a produsc accindetul?
:rofl::slap:
Fara cuvinte ...:closedtopic:

Ultima modificare: Luni, 23 Ianuarie 2012
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
1.Si totusi... "iubirea"

Mi-a tot trimis mesaje prin care ba ma ameninta ca imi va face iata un calvar, ba ca ma iubeste.

Cat de amnintatoare poate fi iubirea cateodata ...
Dumenezeule!, ce nu suntem în timpul de razboi, că să ne facă o spunere prin telegrama urgent, cu tot ce aşa apare între manifestanţi cu cei de la jandarmerie, la Piaţa Unirii din Bucureşti. Un întrebator, se pare că între baricade la Unirii, spune aşa:.
incheierea emisa de notarul public cu privire la verificarea evidentelor succesorale se poate depune in primul termen sau in timpul procesului ?in care reclamantul pretinde niste creante de la mostenitor,incheierea fiind lasata in sarcina reclamantului care dupa acte nu are certificat de mostenitor ,reclamant sotia nelegitima convietuire timp de 35 de ani neintrerupti,proces obiect succesiune reclamant sotia nelegitima si fiul supravietuitor nerecunoscator tatalui

Uf, respirase!
Ultima modificare: Marți, 24 Ianuarie 2012
Alvaro Liniers, Avocat

Alte discuții în legătură

Vine, vine mos craciun! Valeriu TUDOR Valeriu TUDOR Codrii mari de brad rasuna De un cantec vechi, strabun. Ecoul ii canta-n struna: Vine, vine Mos Craciun! (vezi toată discuția)
Cerere urgentare finalizare dosar penal pentru alcool la volan dobrem13 dobrem13 Buna ziua, Acum un an jumate am fost prins conducand in stare de ebrietare, mi s-a intocmit dosar penal si mi s-a retinut permisul.La momentul respectiv am ... (vezi toată discuția)
Accident pe o proprietate privata, dureaza de aproape 4 ani, fara solutionare Danieldz Danieldz buna ziua, acum aproximativ 4 ani am avut un accident cu masina unui prieten, eram amandoi in masina, consumasem cateva beri, eram intr-o parcare a unui ... (vezi toată discuția)