avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Perle, nestemate, bijuterii ... francutii
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Perle, nestemate, bijuterii ... francutii

Overheard in ... (in locul punctelor de suspensie urmeaza numele unui oras sau al unui loc) apoi urmeaza o lista de enormitati comice debitate de oameni in diferite situatii. Cutuma este ca acestor enormitati sa li se dea un titlu adecvat care sa sporeasca efectul comic. Unul din cele mai bune site-uri in acest domeniu este cel al unor liceeni din Zalau unde am intalnit cateva "frâncuţii" cu totul memorabile.
Pentru ca longum iter est per praecepta sed breve et eficax per exempla sa vedem cateva "frâncuţii"

Doi boschetari, pe messenger
...
Păstaie: ai sa-mi dai 2 milioane pana joi?
Dacian: nu..
Păstaie: cum adica nu?
Dacian: ii ca un fel de da, numa ca invers

Heavy Night
...
La ieşirea din bar..
Dacian: Pe aici se intră afară?

Oglinda, oglinjoara, cine-i mai glumet din tara?

Poliţiţist rutier, prin megafon: CJ-36-XXX, trage pe dreapta, că am impresia că tu te uiţi în oglindă doar când te barbiereşti.

s.a.m.d.
Dupa fiecare francutie urmeaza persoana care a "overheard/overseen" francutia.

Ati prins ideea, nu-i asa? Booon! Acum sa vedem ce gasim prin preajma.

Cum sa ramai casatorit daca intr-un act autentic, notarul scrie "vaduv" ? Ha? :weg:

In contract scrie vaduv si automat trebuia indeplinita deschiderea succesiunii.

Tara, tara, vrem notari ... cat mai multi si cat mai mari!

Contractul de vanzare cumparare are nulitate judiciara, fiind o intelegere amiabila intre parti in raport cu Notarul public.

Sa se fractioneze primesc, dar atunci sa nu se imparta nimic

un bun de speţa teren intravilan fracţionat în 1/1 părţi indivize curţi-construcţii, 1/1 părţi indivize livadă, 1/1 teren arabil

Haideti sa nu lasam sa se piarda astfel de perle!
Ultima modificare: Duminică, 24 Octombrie 2010
Adalbert Gabriel Gazdovici, Avocat

O sa primiti de la judecatorie ceva candva...

...quae dixit Pythia
Ultima modificare: Luni, 21 Aprilie 2014
andreigrigoriu, moderator
Trei dinti din fata.. un roman sau un certificat medico-legal ? :hm:

in certificat sint mentionati si 3 dinti din fata care trebuie sai scot ca nu pot sa mai fac nimic cu ei. intrebarea este, cum procedez sa-i adaug la certificatul medico legal si daca mai primesc zile de ingrijiri medical ?

fatalitate maxima
defunctii sint si ei decedati
andreigrigoriu a scris:

O sa primiti de la judecatorie ceva candva...

...iar continuarea ne-a introdus în atmosfera plină de mister a romanelor polițiste:
Nu va dura chiar mult dar nici putin...

Criminalul își pregăti pistolul. Viitoarea victimă va primi ceva, cândva. Totul va dura nici mult, dar nici puțin.

Pac, pac! :giggle:
Cainii care rod anvelope si isi baga labele in instalatia electrica pot fi actionati in judecata, nu-i asa?
Intrebare:
In urma cu cateva saptamani, in jurul orei 3 ale diminetii, sotul meu a surprins patru maidanezi care ne-au ros anvelopele pe fata ale autoturismului nostru plus au adus avarii la instalatia electrica

Raspuns:
Analizati oportunitatea fiormularii de actiune in instanta
Este procedura complexa,de durata,care nu garanteaza hotarare favorabila petentului

:slap:

Stiam eu ca nici mort nu scapi..
o persoana care a decedat mai trebuie sa plateasca femeia de servici si administrator?

acestea sunt contribuții care se plătesc relaționat la existența apartamentului în acel imobil deci da.

Alte discuții în legătură

Vine, vine mos craciun! Valeriu TUDOR Valeriu TUDOR Codrii mari de brad rasuna De un cantec vechi, strabun. Ecoul ii canta-n struna: Vine, vine Mos Craciun! (vezi toată discuția)
Cerere urgentare finalizare dosar penal pentru alcool la volan dobrem13 dobrem13 Buna ziua, Acum un an jumate am fost prins conducand in stare de ebrietare, mi s-a intocmit dosar penal si mi s-a retinut permisul.La momentul respectiv am ... (vezi toată discuția)
Accident pe o proprietate privata, dureaza de aproape 4 ani, fara solutionare Danieldz Danieldz buna ziua, acum aproximativ 4 ani am avut un accident cu masina unui prieten, eram amandoi in masina, consumasem cateva beri, eram intr-o parcare a unui ... (vezi toată discuția)