Doresc sa stiu daca asociatul unic intr-un SRL poate avea carte de munca pe societatea respectiva. Am auzit tot felul de variante (ca initial nu, dar ca in urma modificarilor legii s-ar putea etc.) si evident nu stiu care e adevarata.:(
Daca stie cineva va rog sa-mi spuneti eventual (si) unde gasesc informatia respectiva in lege ca sa ma lamuresc.
art.196 indice 1 din legea nr.31/1990 modificat prin ORDONANŢÃ DE URGENŢÃ nr.82 din 28 iunie 2007 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 31/1990 privind societăţile comerciale şi a altor acte normative incidente , publicata in M.Of. nr. 446/29 iun. 2007
Totusi in Legea 31 (legea societatilor comerciale) articolul 196(1) se refera la depunerea bilantului si nu la contractul / cartea de munca pentru aosociatul unic :-/
Art. 196. (1) Bilantul contabil al societatii si contul de profit si pierderi vor fi intocmite dupa normele prevazute pentru societatea pe actiuni. Dupa aprobarea de catre adunarea generala a asociatilor, ele vor fi depuse de administratori, in termen de 15 zile, la administratia financiara. Un exemplar al bilantului contabil si al contului de profit si pierderi, vizat de administratia financiara, va fi depus la oficiul registrului comertului. Acesta va face anuntul prevazut la art. 180, ultimul alineat.
Asociat unic
sogedacom
in calitate de asociat unic al societatii pot sa-mi fac si angajare la aceasi societate?
mentionez ca societatea este un SRL mic cu 6 angajati.
multumesc (vezi toată discuția)