avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... nelamurire
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

nelamurire

Buna ziua!Fiica mea are 16 ani si in momentul in care am cumparat apartamentul nu am trecut-o in contractul casei.Nu am stiut.Este vreo problema din acest punct de vedere?Va avea de suferit pe viitor?Totusi CI i s-a eliberat la politie cand a implinit 14 ani.Multumesc!!!
Cel mai recent răspuns: manuelamihaela , utilizator 16:42, 24 Octombrie 2010
Fiica dvs. are dreptul de mosteni apartamentul a carei proprietate o detineti.Nu trebuia sa o treceti in contract. Descendenilor le sunt recunoscute de lege o serie de drepturi, printre care si acela de mostenire.
Eu nu stiu la ce probleme va referiti ca ar putea sa aiba.
Multumesc pt raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuare din apartament iza iza Buna ziua. As avea si eu o problema in care sa ma lamureasca cineva va rog daca se poate. Am o prietena care are un apartament proprietate personala unde ... (vezi toată discuția)
Bună ziua,dacă s-a dezbatut moștenirea de pe tatăl defunct ... irenelacra irenelacra Bună ziua,dacă s-a dezbatut moștenirea de pe tatăl defunct un apartament,între mama și cele 2 fiice,mama a cedat prin contract de vânzare cumparare cu ... (vezi toată discuția)
Luarea in spatiu / trecerea in contractul proprietate apartament ? rascanuvasile rascanuvasile Va rog mult , as dori sa stiu implicatiile faptului de a aduga inca o persoana in contracul proprietatii imoboliare (apartament ) ! Devine coproprietar , are ... (vezi toată discuția)