Va rog mult , as dori sa stiu implicatiile faptului de a aduga inca o persoana in contracul proprietatii imoboliare (apartament ) ! Devine coproprietar , are drepturi de urmas al unei parti din proprietate ? Va avea domiciliul stabil , deci ....??? Va multumesc cu mult respect !
una e luarea in spatiu, adica sa permiteti sa locuiasca in ap cu forme legale si alta sa fie omul trecut pe contract. daca urmeaza sa faceti un contract de vanz cumparare la un ap, puteti sa-l treceti pe contract si acea persoana devine proprietar ca si dvs.
daca acel contract e deja incheiat, nu-l puteti trece pe acel contract , ci puteti ceda prin vanzare sau donatie printr-un alt contract, o parte din ap sau pe tot
daca doar doriti ca omul sa aiba un domiciliu stabil , va duceti cu dansul la politie sa-si faca buletinul . atentie ca il puteti evacua apoi, numai in urma unei actiuni in instanta de evacuare ( daca nu vrea sa plece)
Faceti confuzie
Acceptarea luarii in spatiu cu destinatia de locuit ,nu are ca si consecinta intrarea acestuia cu drepturi de proprietate
Calitatea de chirias acorda drepturi/obligatii distincte fata de acea de proprietar
Alungare concubin
potcoava67
Locuieste in casa mea de peste 10 ani si are buletnul facut de mine acolo tot de peste 10 ani si vreau sa stiu cum pot proceda sa-l fac sa paraseasca spatiul ... (vezi toată discuția)