Am un dosar penal delapidare nu am mai avut probleme cu legea m-am autodenuntiat si am colaborat cu anchetatori suma este 80000 ron pot primi mai putin de 5 ani
Din ceea ce spuneti veti beneficia de circumstant atenuante. R fi bine daca ati incepe sa reparati si prejudiciul pe parcursul procesului penal.Aveti sanse la o pedeapsa rezonabila.
Cu cat puteti plati mai mult din prejudiciul cauzat ,cu atat mai mult se va lua act de bunavointa dvs,care poate insemna o serioasa diminuare ale unei evebtuale pedepse,instanta urmand a retine si datorita autodenuntului largi circumstante atenuante.
Angajati aparator,daca aveti posibilitati materiale,pentru a diminua consecintele juridice ale faptei dvs.
Daca continuati pe linia aceasta, colaborand cu organele de cercetare penala si cu instanta,daca incercati sa platiti paguba sau sa va angajati la plata ei in fata instantei si daca va angajati un avocat atunci sansele sunt maxime pentru a primi o pedeapsa cu suspendare.
Mai este o conditie: sa nu fi avut antecedente penale.
Delapidare
aledical
Buna seara am savirsit in perioada 2006-2009 o delapidare pe care am recunoscut o in 2010 deci m-am autodenuntiat firma a depus plingere penala am fost chemat ... (vezi toată discuția)
Raspuns
aledical
Pentru o delapidare suma ne recuperata pot primi intre 10-20 ani daca m-am autodenutiat si am recunoscut faptele si nu am avut antecedente penale. (vezi toată discuția)
Ajutor
aledical
In cazul in care m-am autodenutiat ,am solicitat firmei sa ma reprimeasca la lucru pentru recuterare daunelor create prin delapidare suma destul de mare ... (vezi toată discuția)