avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... imobil fara autorizatie de construire dar cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

imobil fara autorizatie de construire dar cu intabulare?

buna ziua.
vreau sa cumpar o proprietate pe care se afla 3 constructii efectuate in 2008 dintre care numai 1 terminata, insa agentul imobiliar m-a informat ca proprietarul nu dispune de autorizatia de construire. Am luat legatura cu proprietarul care mi-a zis ca are intabulare si plateste impozit....este posibil?
cum ar trebui procedat pentru obtinerea tuturor autorizatiilor si intrare in legalitate?
multumesc mult
Ana
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 19:05, 24 Octombrie 2010
obtineti informatii de la primaria de care tine locatia respectiva.
poate are intabulat terenul.dar nu si cele doua constructii pt care nu are autorizatie.solicitati de la biroul de carte funciara un extras informal.va sugerez sa nu cumparati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare teren cu probleme pt constructie casa tripluX tripluX Buna seara! Vreau sa cumpar un teren intravilan 400 mp.de la o persoana care mi-a aratat ca si act doar un titlu de proprietate. A zis ca urmeaza sa faca ... (vezi toată discuția)
Instrainare constructii neintabulate mihai09 mihai09 care este textul de lege care interzice vanzarea la notar a terenurilor pe care sunt edificate constructii neintabulate, in afara de protocolul UNNPR ANCPI ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie pe un alt proprietar fairy_tooth89 fairy_tooth89 Buna ziua, Am nevoie de ajutorul dumneavoastra in acest sens, am primit mostenire de la parintii mei un teren intravilan. Inainte de a se dezbate mostenirea, ... (vezi toată discuția)