avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1029 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... infiintare asociatie de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

infiintare asociatie de proprietari

va rog sa-mi spuneti cum pot lua legatura cu judecatorul delegat pe langa organul fiscal unde am depus actele de infiintare.Se poate lua legatura cu el in ziua fixata pentru pronuntare asupra constituirii? Documentele le-am depus la judecatorie, nu la organul fiscal, cum zice legea, deoarece acest judecator nu se deplaseaza efectiv la organul fiscal....???
cum pot sa-l contactez si sa mai completez dosarul cu documente ? oare mai accepta sa depun la dosar extrasele CF ale apartamentelor care urmeaza sa faca parte din asociatie ? Care-i de fapt procedura pentru pronuntare asupra infiintarii acestor asociatii?
va multumesc celor care-mi raspundeti :)
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 02:08, 25 Octombrie 2010
In situatia in care la depunere dosarul era incomplet,judecatorul va pronunta solutie de respingere a cererii.
In momentul cand detineti documentatia completa conform norme in vigoare,
urmeaza sa investiti instanta cu autoritatea a dispune hotarare de acordare personalitate juridica
Intai mergeti la judecatoria in raza careia va functiona asociatia de proprietari si vedeti daca judecatorul s-a pronuntat prin Incheiere asupra infiintarii asociatiei. Daca nu s-a pronuntat inca , faceti o cerere precizatoare la cererea ce infiintare si depuneti acele documente in completare.
Bafta!
Nu trebuie la dosar CF al apartamentelor care au decis sa faca parte din asociatie.
Dupa depunerea dosarului hotararea se da in min 1 luna, max 2 luni. Hotararea va vine acasa prin posta, dar e posibil sa intarzie, asa ca puteti merge direct la judecatorie sa va luati hotararea, dosarele si sa va legalizati aceasta hotarare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfiintare asociatie sportiva vasilejok vasilejok Buna ziua!Sunt presedintele unei asociatii sportive si doresc sa o desfiintez si sa o radiez de la ANAF..Am fost la judecatorie si nu mi-au dat niciun fel de ... (vezi toată discuția)
Acte necesare infiintare ong raduburcea raduburcea Buna ziua! Am o nelamurire vis-a-vis de infiintarea unui ONG. Am obtinut dovada de disponibilitate a denumirii de la Ministerul Justitiei, dispun de sediu, ... (vezi toată discuția)
Intrebare legata de infiintarea asociatiei de proprietari ValGabriel ValGabriel Ce urmeaza dupa depunerea dosarului? In cazul avut in discutie a fost depus la administratia financiara sector 1, de unde am aflat ca urmeaza sa fie trimisa o ... (vezi toată discuția)