avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... compatibilitate administrator public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

compatibilitate administrator public

As dori daca ma poate lamuri concret cineva daca functia de administrator public la primarie (angajat ca personal contractual) este incompatibila cu functii in consiliile de administratie ale unor societati ca: -Regia autonoma a apei, Spital Municipal etc. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 09:58, 25 Octombrie 2010
Regimul incompatibilitatilor este stabilit doar pentru alesii locali, demnitari si functionari publici, nu si pentru personalul contractual. Asa ca dl. administrator public poate ocupa ce functie doreste in AGA si CA:(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incompatibilitate sau nu? elenaalbean elenaalbean Va supun atentiei o situatie:Consilierii locali angajati ca padurari in cadrul unei structuri silvice, pot vota in favoarea incheierii unui contract de ... (vezi toată discuția)
Se poate personalul contractual al regiei autonome sa constituie totusi functionar public? aidu aidu Adica angajatii care infaptuiesc efectiv obiectul de activitate al regiei, de a presta un serviciu de interes public, deci, practic, exercita prerogativele de ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitati sfdolce sfdolce este incompatibila profesia de avocat cu cea de viceprimar ? de remarcat faptul ca viceprimarul este demnitar ca si deputatul si senatorul care este ... (vezi toată discuția)