avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1062 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... pierdere drept somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

pierdere drept somaj

Am avut drept de somaj si nu am putut sa beneficiez de el intrucat in momentul in care am vrut sa depun actele aveam de platit o amenda administrativa. Am o cerere la administratia fiscala de unde trebuia sa mi se elibereze o adeverinta.Mi sa raspuns ca voi beneficia de adeverinta cand imi voi achita amenda.Am solicitat sa mi se retina din somaj fara succes insa . ce mai e de facut daca se mai poate face ceva,macar sa pot trece in cartea de munca perioada de somaj intrucat au trecut 5 ani, multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters123067 , utilizator 23:00, 24 Octombrie 2010
mariusfree a scris:

Am avut drept de somaj si nu am putut sa beneficiez de el :Ointrucat in momentul in care am vrut sa depun actele aveam de platit o amenda administrativa. Am o cerere la administratia fiscala de unde trebuia sa mi se elibereze o adeverinta.Mi sa raspuns ca voi beneficia de adeverinta cand imi voi achita amenda:O.Am solicitat sa mi se retina din somaj fara succes insa . ce mai e de facut daca se mai poate face ceva,macar sa pot trece in cartea de munca perioada de somaj intrucat au trecut 5 ani, multumesc

administratia financiara era obligata sa va elibereze adeverinta de venit, indiferent de datoriile care le aveati catre ei.

posibil sa va recuperati si sumele pierdute. e o infractiune la baza, abuz in serviciu.
luati legatura cu un avocat.
Ultima modificare: Duminică, 24 Octombrie 2010
ContSters123067, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent ! adeverinta falsa ?! stelutaalistar stelutaalistar Buna ziua , Am detinut o firma de transport . In prezent firma e cesionata . Acum cateva luni , cand eram asociat la firma am eliberat o adeverinta catre ... (vezi toată discuția)
Adeverinta pentru somaj danat2905 danat2905 M-am confruntat cu urmatoarea problema: a trebuit sa-mi depun dosarul pentru somaj, si am avut nevoie de adeverinte de la toate firmele unde am lucrat dupa ... (vezi toată discuția)
Neprezentare avocat si pierdere contestatie adrianDc adrianDc Buna ziua, Am avut in anul 2012 o contraventie la politia rutiera, se presupune ca am trecut pe culoarea rosie a semaforului, nu a fost nimic filmat, doar a ... (vezi toată discuția)